Jaz in the City Amsterdam

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Hotel Jaz Amsterdam

Boek een taxi bij ons van of naar Hotel Jaz Amsterdam. Hotel Jaz in de stad Amsterdam in Amsterdam-Zuidoost heeft 247 kamers. Het is 9 km ver van de beroemde Dam en u kunt bij ons een taxi boeken van Hotel Jaz in de stad Amsterdam naar de Dam tegen een startprijs van € 45,00. Het is 19 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Amsterdam Schiphol Airport boeken tegen een startprijs van € 40,00. Het ligt op 6 km van het Amsterdam RAI-expositiecentrum en u kunt een taxi naar RAI Amsterdam boeken tegen een startprijs van € 25,00. Het is 9 km ver van Amsterdam Zuidas en u kunt een taxi naar Zuidas boeken tegen een startprijs van € 28,00. Het ligt op 2 km van de Amsterdam Bijlmer Arena en de Ziggo Dome. Het ligt op 7 km van Amsterdam World Trade Center en u kunt een taxi naar WTC Amsterdam boeken tegen een startprijs van € 29,00.

Het Jaz in the City Amsterdam met 164 In-Tune Rooms, 83 Bassline Rooms en met 11 rockstarwaardige Suites, ligt absoluut op de eerste rang: direct tegenover de Johan Cruijff ArenA, pal tegenover de Ziggo Dome, op loopafstand van de AFAS Live. Was dat dan alles? Zeker niet. Het Jaz in the City verandert elke dag zelf in een stage voor opkomende local acts in Music, Food & Arts.

Jaz Amsterdam biedt accommodatie in Amsterdam-Zuidoost. WiFi is gratis in het hele pand en voor hamburgers, biefstuk en bier kunt u terecht in de bar en het eigen restaurant.

Elke ruime kamer heeft airconditioning, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met gratis toiletartikelen. Jaz Amsterdam biedt ook een 24-uursreceptie.

Het conferentiecentrum RAI Amsterdam is 5 km verwijderd van de accommodatie en de luchthaven Schiphol bevindt zich 12 km verderop. Het stadscentrum is met het openbaar vervoer in 15 minuten bereikbaar.

Hotel contact details

Jaz Amsterdam

Adres: De Passage 90, 1101 AX Amsterdam-Zuidoost

Website: www.jaz-hotel.com

Telefoon: 020 210 5800

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code