Trouwvervoer in Chrysler 300C
Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar stijlvol vervoer. Dan staan wij graag tot uw dienst.

Onze trouwauto’s zijn gemiddeld jonger dan 3 jaar en bestaan uit het merk Chrysler zoals u op de afbeeldingen ziet. Het gaat om zwarte Chrysler 300C auto’s met zwart getint glas en grijs lederen interieur bekleding. De bruidauto's zijn zeer lux en comfortabel uitgerust. Ze beschikken over elke optie die je maar kunt bedenken. Onze trouwauto's zijn volledig reclamevrij.

Zowel de binnenkant als de buitenkant wordt dagelijks schoongemaakt en gepoetst.

We versieren onze bruidsauto's met bloemstukken en lintjes. Uiteraard is het mogelijk om de auto's te laten versieren naar uw eigen wensen zonder enige extra kosten.

U vraagt zich nu zeker af wat de tarieven zijn. Dat is heel verschillend per aanvraag. Maar een ding is wel zeker. Wij zijn goedkoper dan u denkt en dat komt voornamelijk omdat onze bruidstaxi’s nooit stil staan in een stalling. Naast trouwvervoer worden ze namelijk ook voor VIP - en Directievervoer gebruikt.

Waar wacht u nog op? Vraag nu een offerte aan en u zult zelf versteld staan van de gunstige tarieven.

We zijn actief in heel Nederland, waaronder in de regio Almere ,Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Groningen, Haarlem, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Sittard, Tilburg, Utrecht, Venlo en Zaanstad.  

Onze trouwauto's wordern uitsluitend verhuurd met chauffeur!!!