Taxi Dusseldorf Airport

Professionele & exclusieve luchthavenvervoer
Taxi Amsterdam Dusseldorf Airport
Taxi Amsterdam Dusseldorf airport teminal
Europcab S-Class01

Info

Tag Dusseldorf Airport
Adres Flughafenstraße 105, 40474 Düsseldorf, Duitsland

Omschrijving

Boek nu bij ons online snel en gemakkelijk een taxi naar Dusseldorf Airport. We hebben verschillende vervoerssoorten in verschillende prijsklassen dus ook de beste deal voor u. Bekijk hier onze tarieven en vervoerssoorten.

Düsseldorf Airport is de grootste luchthaven van Noordrijn-Westfalen en voor de meest bevolkte Duitse deelstaat de poort naar de wereld. De airport is een internationale omzetplek voor personen en producten, voor know-how, ideeën, technische en culturele impulsen en een belangrijke economische factor. In één van de economisch sterkste regio’s van Europa met 18 miljoen inwoners binnen een omtrek van 100 kilometer, heeft Düsseldorf Airport een uitstekende betekenis voor het vervullen van mobiliteitsbehoeften van de burgers en de economie in NoordrijnWestfalen.

Jaarlijks worden 20.8 miljoen vliegpassagiers geteld, en bijna 56.900 passagiers starten of landen hier gemiddeld per dag. De passagiers kunnen uit ongeveer 190 toeristische- en lijnvluchtbestemmingen in het intercontinentale- en Europese verkeer alsook binnen Duitsland en ongeveer 70 airlines kiezen – ongeacht of het nu een zakenreis, een ontspanningsvakantie, een korte trip of een stadstoer is. Met zijn afgebouwde terminal in het jaar 2003, heeft de luchthaven internationaal richtlijnen gezet. De architectuur van het gebouw overtuigt door transparantie en geriefelijkheid. Toonaangevend zijn de optimale bedrijfsverlopen, het serviceaanbod en het veiligheidsconcept. In het centrale gebouw dat de pieren A, B en C met elkaar verbindt, kan de passagier bij ongeveer 142 check-in balies zijn bagage snel en makkelijk aangeven.

Düsseldorf Airport is de basis voor business in de metropoolregio RijnRoer. Dat benadrukt de Düsseldorf Airport City. Op één van de best bereikbare percelen van het Duitse economische gebied wordt tot het jaar 2018 een aantrekkelijk kantoor- en businesspark op 23 hectare gebouwd. De luchthaven heeft samen met het architectenbureau JSK, die ook verantwoordelijk is voor de bouw van de terminal, het totale concept ontwikkeld. Het voorziet in het ontstaan van ongeveeer 230.000 vierkante meter bruto verdiepingsoppervlak, waarbij de bouwterreinen de realisering van gebouwen tussen de 4.500 en 30.000 vierkante meter mogelijk maken.

Boek een Taxi naar Dusseldorf Airport
Scan de code