Taxi Münster Osnabrück Airport

Professionele & exclusieve luchthavenvervoer
Taxi Münster Osnabrück Airport Entrance
Taxi Münster Osnabrück Airport
Münster Osnabrück Airport Terminal
Europcab S-Class01

Info

Tag Münster Osnabrück Airport
Adres Airportallee 1, 48268 Greven, Duitsland

Omschrijving

Boek nu bij ons online snel en gemakkelijk een taxi naar Münster Osnabrück Airport. We hebben verschillende vervoerssoorten in verschillende prijsklassen dus ook de beste deal voor u. Bekijk hier onze tarieven en vervoerssoorten.

Luchthaven Münster/Osnabrück (FMO) is naar grootte de zestiende luchthaven in Duitsland. Het vliegveld ligt ongeveer 28 km ten noorden van de stad Münster, Noordrijn-Westfalen, en 35 km ten zuiden van Osnabrück, Nedersaksen. De luchthaven zelf ligt in de gemeente Greven, zowat op de grens tussen de beide deelstaten.

De luchthaven is altijd geopend en heeft dagelijks 35 starts en landingen. Er worden 52 bestemmingen door 17 luchtvaartmaatschappijen aangeboden, voornamelijk in Europa en in mindere mate bestemmingen in Afrika. De populairste bestemming is Antalya.

Veel inwoners uit de Nederlandse grensstreek maken thans gebruik van de luchthaven, die vanuit delen van de grensstreek sneller per auto te bereiken is dan Luchthaven Schiphol. Er is geen treinstation bij of nabij de luchthaven.

Münster Osnabrück Airport bestaat uit twee terminals, te weten Terminal 1 (Ankunft) en Terminal 2 (Abflug).

De luchthaven FMO stelt zijn passagiers en bezoekers kosteloos en onbegrensd WLAN ter beschikking. In de terminal alsmede bij de gate kunt u zich met een paar clicks inloggen. Voor de toegang tot WLAN is geen wachtwoord nodig.

In de vertrekhal van de luchthaven is de FMO Relax Lounge gesitueerd. Hier staan werkplaatsen met internet-aansluiting, leesplekken en comfortabele zitgroepen ter beschikking. Bovendien zijn er snacks en drankjes en een ruime keuze aan internationale kranten en tijdschriften. Een groot informatiebeeldscherm dat van overal te zien is maakt het mogelijk om af te zien van storende meldingen van vertrektijden of zoekmeldingen. De 200 vierkante meter grote, exclusieve lounge is te vinden in de vertrekhal tussen terminal 1 en 2.

Kom a.u.b. op tijd naar de check-in balie, zodat u uiterlijk voor het einde van de inchecktijd  heeft ingecheckt en in het bezit bent van uw instapkaart. De balies openen twee uur voor vertrek.

Over het algemeen gelden de volgende sluitingstijden:
Einde check-in bij lijnvluchten: 30 minuten voor vertrek (Economy & Business)
Einde check-in bij vakantievluchten: 45 minuten voor vertrek

Boek Taxi Münster Osnabrück Airport
Scan de code