Privé chauffeur

Professionele en gekwalificeerde chauffeurs met premium auto's

Privé Chauffeur Amsterdam

We bieden professionele privé chauffeur diensten in Amsterdam en door heel Nederland. Je hebt misschien verschillende afspraken in verschillende locaties en je wilt niet zelf gaan rijden zodat je in de auto kunt werken. Je wilt ook niet voor elk rit een taxi reserveren, dan is onze privé chauffeur diensten de beste oplossing voor jou. 

Onze chauffeur brengt u naar al uw gewenste locaties en zal er de hele tijd in uw nabij zijn. Of misschien heeft u een auto met chauffeur nodig om Amsterdam te verkennen voor uw plezier. Hoe dan ook, we hebben de oplossing voor u.

In onze chauffeursdiensten is een auto inbegrepen. Onze wagenpark is samengesteld uit de nieuwste modellen van Mercedes-Benz, Audi, BMW en Tesla. Onze voertuigen worden goed onderhouden en dagelijks gereinigd. Voertuigen worden regelmatig geüpgraded en vervangen door de nieuwste modellen. Voertuigen zijn luxueus en uitgerust met de nieuwste Gps-systemen.

Chauffeurs zijn professioneel en punctueel. Op tijd komen is onze topprioriteit. Of u ons nu als bedrijf of als particulier inhuurt, we weten dat u het niet op prijs stelt als u vertraging oploopt. Onze chauffeurs hebben een geldige rijbewijs en diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Ze kunnen zowel Nederlands als Engels spreken.

Boek privé chauffeur

EN DE PRICE?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Only Qualified Chauffeurs

Our drivers are professionally trained, they have a valid taxi driver permit and diploma. They know the roads, landmarks and all popular destinations very well. Our chauffeurs are friendly, and they speak English as well as Dutch.

Book Now

Our Transfers

Scan de code