YOTEL Amsterdam

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi YOTEL Amsterdam

Boek een taxi bij ons van of naar YOTEL Amsterdam. YOTEL Amsterdam gelegen in Amsterdam Noord heeft 202 kamers. Het is 6 km ver van de beroemde Dam en u kunt bij ons een taxi boeken van YOTEL Amsterdam naar de Dam tegen een startprijs van € 35,00. Het is 31 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Amsterdam Schiphol Airport boeken tegen een startprijs van € 60,00. Het is 18 km ver van het expositiecentrum Amsterdam RAI en u kunt een taxi naar RAI Amsterdam boeken tegen een startprijs van € 45,00. Het is 19 km ver van Amsterdam Zuidas en u kunt een taxi naar Zuidas boeken tegen een startprijs van € 45,00. Het is 18 km ver van Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome en u kunt bij ons een taxi boeken van YOTEL naar Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome tegen een startprijs van € 45,00. Het is 19 km ver van Amsterdam World Trade Center en u kunt een taxi naar WTC Amsterdam boeken tegen een startprijs van € 45,00.

Het YOTEL Amsterdam Noord beschikt over een restaurant, een fitnesscentrum, een bar en een tuin in Amsterdam. Daarnaast biedt de accommodatie over een 24-uursreceptie, een bagageopslag en gratis WiFi in alle ruimtes. Het hotel beschikt ook over familiekamers.

Elke kamer heeft een eigen badkamer, een bureau en een flatscreen-tv.

De gasten van het YOTEL Amsterdam Noord kunnen genieten van een continentaal ontbijt of een ontbijtbuffet.

Verder heeft deze accommodatie een terras.

A’DAM Lookout ligt op 1 km van het YOTEL Amsterdam Noord, en het Rembrandthuis ligt op 5 km afstand. Luchthaven Schiphol ligt op 27 km van het hotel.

Hotel contact details

Yotel Amsterdam

Adres: Asterweg 27-37, 1031 HM Amsterdam

Website: www.yotel.com

Telefoon: +44 20 7100 1100

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code