a&o Hostel Amsterdam Zuidoost

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi a&o Hostel Amsterdam

Boek een taxi van of naar a&o Hostel Amsterdam a&o Hostel Amsterdam Zuidoost gelegen in Amsterdam Zuidoost heeft 353 kamers. Het is 12 km ver van het centrum en u kunt bij ons een taxi boeken van a&o Hostel Amsterdam naar het centrum tegen een startprijs van € 50,00. Het is 22 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Amsterdam Schiphol Airport boeken tegen een startprijs van € 50,00. Het ligt op 9 km van het Amsterdam RAI en u kunt een taxi naar RAI Amsterdam boeken tegen een startprijs van € 30,00. Het ligt op 12 km van Amsterdam Zuidas en u kunt een taxi naar Zuidas boeken tegen een startprijs van € 30,00. Het ligt op loopafstand van de Amsterdam Bijlmer Arena en de Ziggo Dome. Het ligt op 10 km van Amsterdam World Trade Center en u kunt een taxi naar WTC Amsterdam boeken vanaf € 35,00.

Wees een van onze eerste gasten en boek vandaag nog uw verblijf! In dit hotel verblijft u comfortabel in eenpersoons-, tweepersoons- of familiekamers, met eigen douche en toilet. Ons hostel scoort met grote kamers voor 4 tot 8 personen, met een eigen badkamer en comfortabele stapelbedden. Draadloos internet is gratis voor alle gasten.

Het A&O Amsterdam Zuidoost is gelegen in de wijk Bullewijk, dicht bij het gelijknamige metrostation. In vijftien minuten reist u comfortabel met de metro M54 naar Amsterdam Centraal. De heenreis met auto, bus of trein is geen enkel probleem: het hotel stelt u tal van haar parkeerplaatsen voor bussen en auto’s ter beschikking.

In de directe omgeving liggen de Ajax Amsterdam Arena, de Ziggo Dome, de Afas Live en het kinderspeelparadijs Ballorig. Ontspanning is er net om de hoek in het Bijlmerpark waar ook elke zomer het Kwaku Festival wordt gehouden. De receptie en de lobbybar zijn 24 uur geopend. Ontspan met heerlijke snacks en verfrissende drankjes in de lobby en speel een potje biljart of tafelvoetbal. Een ander pluspunt is de opzet van de kamers van het complex: prima geschikt voor zowel grote als kleine gezinnen en allerlei soorten groepen.

Hotel contact details

a&o Hostel Amsterdam Zuidoost

Adres: Hogehilweg 22, 1101 CD Amsterdam

Website: www.aohostels.com

Telefoon: 020 258 9100

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code