Brussel Charleroi Airport

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Charleroi Airport

Boek een taxi bij ons van of naar Charleroi Airport. Brussels South Charleroi Airport gelegen in Gosselies, een deel van de stad Charleroi in Wallonië (Zuid-België). Het is 265 km ver van het centrum van Amsterdam en u kunt bij ons een taxi boeken van het centrum van Amsterdam naar de luchthaven van Charleroi tegen een startprijs van € 339,00. Het is 266 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Charleroi Airport boeken tegen een startprijs van € 329,00. Het is 272 km ver van Amsterdam Noord en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 335,00. Het is 261 km ver van Amsterdam-Zuid en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 319,00. Het is 267 km ver van Amsterdam West en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 335,00. Het is 262 km ver van Amsterdam-Oost en u kunt een taxi naar Charleroi Airport boeken tegen een startprijs van € 329,00.

De luchthaven Brussels South Charleroi Airport ligt net ten noorden van Charleroi, in de deelgemeenten Gosselies en Ransart. De luchthaven ligt op een afstand van 46 km van Brussel. Met 6,5 miljoen passagiers per jaar is het de tweede luchthaven van België, na Luchthaven Brussel/Zaventem.

De geringe grootte en de relatieve nabijheid bij Brussel maken de luchthaven een interessante bestemming voor low-fare luchtvaartmaatschappijen. Ryanair heeft in Charleroi Airport één van haar hubs gevestigd. Andere actieve commerciële maatschappijen zijn TUI fly en Wizz Air. Ten slotte wordt de luchthaven nog gebruikt voor privaat luchtverkeer.

Brussels South Charleroi Airport is een dagluchthaven. Vluchten mogen er maar landen en opstijgen tussen 06u30 en 23u. Vliegtuigen die gebaseerd zijn op Charleroi mogen echter na 23u nog terugkeren.

Airport contact details

Brussels South Charleroi Airport

Adres: Rue des Frères Wright 8, 6041 Charleroi, België

Website: www.brussels-charleroi-airport.com

Telefoon: +32 902 02 490

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code