Brussel Airport

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Brussel Airport

Boek een taxi bij ons van of naar Brussel Airport. Brussel International Airport ligt gedeeltelijk in Zaventem, gedeeltelijk in de regio Diegem van Machelen. Het is 203 km ver van het centrum van Amsterdam en u kunt bij ons een taxi boeken van het centrum van Amsterdam naar Brussel Airport tegen een startprijs van € 269,00. Het is 204 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Brussel Airport boeken tegen een startprijs van € 259,00. Het ligt 210 km ver van Amsterdam Noord en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 265,00. Het is 199 km ver van Amsterdam-Zuid en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 249,00. Het is 205 km ver van Amsterdam West en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 259,00. Het ligt op 200 km van Amsterdam-Oost en u kunt een taxi naar Brussel Airport boeken tegen een startprijs van € 259,00.

Brussels Airport (BRU), meestal Luchthaven Zaventem genoemd is de grootste luchthaven van België. Met in 2018 zo’n 235 duizend vliegbewegingen en ruim 25,7 miljoen passagiers, is Brussels Airport op een oppervlakte van circa 1245 hectare de grootste luchthaven van België. De luchthaven ligt in Vlaams-Brabant op het grondgebied van de gemeenten Zaventem, Machelen en Steenokkerzeel; de hoofdstad Brussel ligt op twaalf kilometer afstand.

Met in 2018 zo’n 235 duizend vliegbewegingen en ruim 25,7 miljoen passagiers, is Brussels Airport op een oppervlakte van circa 1245 hectare de grootste luchthaven van België. De luchthaven ligt in Vlaams-Brabant op het grondgebied van de gemeenten Zaventem, Machelen en Steenokkerzeel; de hoofdstad Brussel ligt op twaalf kilometer afstand.

Brussels Airport beschikt over verschillende andere voorzieningen zoals vergaderruimtes, gebeds- en meditatieruimtes, een eigen mortuarium, een apotheek, een kapper, een wisselkantoor en verschillende bagagekluizen en geldautomaten.

Airport contact details

Brussels Airport

Adres: Leopoldlaan, 1930 Zaventem, België

Website: www.brusselsairport.be

Telefoon: +32 2 753 77 53

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code