Amsterdam Centraal Station

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Centraal Station

Boek een Taxi bij ons van of naar Amsterdam Centraal Station. Amsterdam Centraal Station is het grootste treinstation van Amsterdam. Het is 20 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi van of naar Amsterdam Schiphol Airport boeken tegen een startprijs van € 45,-. Het ligt 16 km ver van Amsterdam Zuidas en u kunt bij ons een taxi boeken naar Amsterdam Zuidas vanaf € 40,-. Het is 14 km ver van Amsterdam RAI en u kunt bij ons een taxi boeken van Amsterdam Centraal Station naar Amsterdam RAI tegen een startprijs van € 40,-. Het is 16 km ver van Amsterdam World Trade Center en u kunt bij ons een taxi boeken van Amsterdam Centraal Station naar WTC Amsterdam vanaf € 40,-.

Station Amsterdam Centraal is het centraal station van de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Het is gebouwd tussen 1881 en 1889 naar ontwerp van P.J.H. Cuypers, A.L. van Gendt (stationsgebouw) en L.J. Eijmer (stationskap). Het station telt zes perrons die via drie dwarsgangen onder de 15 sporen (waarvan 11 perronsporen) bereikbaar zijn. Dagelijks telt Amsterdam Centraal circa 160.000 in- en uitstappers, waarmee het na Station Utrecht Centraal het drukste station van Nederland is. Reizigers kunnen gebruikmaken van treinen, metro’s, trams, bussen en veren. Het station is gelegen op het aangeplempte Stationseiland in het IJ.

Het Centraal Station is al sinds het begin van de 20e eeuw de (eind)halte voor vele tramlijnen. Tot 2018 deden tien tramlijnen het station aan. Na de opening van de Noord/Zuidlijn werd dit verminderd tot negen.

Aan de voorzijde van het Centraal Station is sinds 1980 ook een metrostation gelegen onder het Open Havenfront en het Stationsplein. De Amsterdamse metrolijnen 51, 53 en 54 hebben op dit kopstation hun eindpunt.

Aan de achterzijde van het Centraal Station, aan de De Ruijterkade, is het vertrekpunt van Amsterdamse veren naar drie locaties in Amsterdam-Noord.

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code