Amsterdam Sloterdijk Station

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Sloterdijk Station

Boek een Taxi bij ons van of naar station Duivendrecht. Deze station gelegen in Duivendrecht is in het nabij van Amsterdam-Zuidoost. Het is 9 km ver van het centrum en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf € 40,- van Duivendrecht station naar het Amsterdam centrum. Het is 19 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt bij ons een taxi boeken naar Amsterdam Schiphol Airport tegen een startprijs van € 47,-. Het ligt 9 km ver van Amsterdam Zuidas en u kunt bij ons een taxi boeken naar Amsterdam Zuidas vanaf € 30,-. Het is 6 km ver van Amsterdam RAI en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf station Duivendrecht naar Amsterdam RAI tegen een startprijs van €29,-. Het is 8 km ver van Amsterdam World Trade Center en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf Duivendrecht naar Amsterdam WTC tegen een startprijs van € 35,-.

Station Duivendrecht is een trein- en metrostation dat in gebruik werd genomen in 1993, met de opening van de Zuidelijke tak van de Ringspoorbaan rond Amsterdam. Daarmee kwam de verbinding tussen Amsterdam RAI via Duivendrecht en Diemen Zuid met Weesp tot stand, waarmee Schiphol een rechtstreekse verbinding met Almere en Amersfoort verkreeg. Het station ligt in de gemeente Ouder-Amstel, aan de rand van het dorp Duivendrecht en het Amsterdamse stadsdeel Zuidoost.

Van 1897 tot 1938 heeft er ook al een halteplaats Duivendrecht bestaan. Deze lag aan de spoorlijn van Amsterdam naar Utrecht, enkele honderden meters ten zuiden van het huidige station.

Duivendrecht is een kruisingsstation met twee sporen op niveau 1 (maaiveld = 0) en vier op niveau 2, waarvan de middelste twee in gebruik zijn voor de metrolijnen 50 en 54. Boven is voor elk van beide richtingen een perron met aan de ene zijde het treinspoor en aan de andere zijde het metrospoor, i.e. er wordt een cross-platform-overstap geboden wordt tussen trein en metro.

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code