Hotel Casa Amsterdam

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Hotel Casa Amsterdam

Boek een taxi bij ons van of naar Hotel Casa Amsterdam. Hotel Casa Amsterdam gelegen in Zuidoost-Amsterdam heeft 518 kamers. Het ligt op 4 km van de beroemde Dam. Het is 20 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Amsterdam Schiphol Airport boeken tegen een startprijs van € 40,00. Het ligt op 3 km van het Amsterdam RAI. Het ligt op 10 km van Amsterdam Zuidas en u kunt een taxi naar Zuidas boeken tegen een startprijs van € 30,00. Het is 6 km ver van Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome en u kunt bij ons een taxi boeken van Hotel Casa Amsterdam naar Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome tegen een startprijs van € 29,00. Het ligt op 8 km van Amsterdam World Trade Center en u kunt een taxi naar WTC Amsterdam boeken tegen een startprijs van € 30,00.

Hotel Casa Amsterdam is gunstig gelegen op loopafstand van het Amstel Station, vanwaar u met het openbaar vervoer makkelijk het historische centrum, luchthaven Schiphol en het RAI beurs- en congrescentrum kunt bereiken. Met de auto is het hotel goed te bereiken vanaf de ringweg A10. Het hotel heeft een eigen parkeergarage en een fietsenstalling. Via de receptie kunt u leuke excursies reserveren.

De comfortabele hotelkamers hebben bedden van 2m10 lang, een royaal werkblad, flatscreen televisie met diverse interactieve functies, gratis gebruik van draadloos internet in het hele hotel, kluis op laptop formaat en een koelkastje. Het hotel is ook uitstekend geschikt voor het organiseren van conferenties. Er zijn maar liefst 13 moderne vergaderzalen beschikbaar met een totale capaciteit van 350 personen.

Hotel Casa Amsterdam is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Vanaf het nabijgelegen Amstel Station (3 min. lopen) bent u in ongeveer 6 minuten in hartje centrum, waar alle bezienswaardigheden te vinden zijn, waaronder het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis en de Dam.Ook luchthaven Schiphol is met de trein goed bereikbaar.

Hotel contact details

Hotel Casa Amsterdam

Adres: Eerste Ringdijkstraat 4, 1097 BC Amsterdam

Website: www.hotelcasa.nl

Telefoon: 020 665 1171

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code