Kimpton de Witt Amsterdam

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Kimpton de Witt Amsterdam

Boek een taxi bij ons van of naar Kimpton de Witt Amsterdam. Kimpton de Witt Amsterdam gelegen in het centrum van Amsterdam heeft 274 kamers. Het ligt op 400 meter van de beroemde Dam. Het is 18 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Amsterdam Schiphol Airport boeken tegen een startprijs van € 55,00. Het ligt op 6 km van het Amsterdam RAI en u kunt een taxi naar RAI Amsterdam boeken tegen een startprijs van € 45,00. Het ligt op 10 km van Amsterdam Zuidas en u kunt een taxi naar Zuidas boeken tegen een startprijs van € 40,00. Het is 11 km ver van Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome en u kunt bij ons een taxi boeken van Kimpton de Witt Amsterdam naar Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome tegen een startprijs van € 55,00. Het is 6 km ver van Amsterdam World Trade Center en u kunt een taxi naar WTC Amsterdam boeken tegen een startprijs van € 45,00.

Het eerste Europese boetiekhotel, het Kimpton De Witt Hotel, dat met zijn frisse, stijlvol ingerichte kamers en fantasierijke ruimtes geïnspireerd op typisch Nederlands design een moderne kijk op luxe uitstraalt. Bewonder het aantrekkelijke labyrint van eigentijdse houten details, gelaagde effecten en strakke lijnen. Ga mee op een inspirerende reis door het hotel, dat een bonte verzameling schatten aan je prijsgeeft.

Het Kimpton De Witt Amsterdam ligt in hartje Amsterdam, op 300 meter van het centraal station. Dit hotel biedt een eigen bar, een restaurant en privé-parkeergelegenheid.

Het hotel beschikt over 274 kamers, waarvan 15 kamers zich bevinden in originele Renaissance-gebouwen. Er is gratis WiFi en u kunt gratis gebruikmaken van VanMoof-fietsen (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Elke kamer is voorzien van yogamatten. In de lobby kunt u gratis thee inschenken bij de theestand.

Er is een 24-uursreceptie in het midden van het hotel. Zakenreizigers kunnen profiteren van 8 vergader- en banketzalen met een totaal oppervlakte van 602 m².

De Sint-Nicolaas basiliek bevindt zich op 400 meter en het Koninklijk Paleis op 500 meter afstand.

Hotel contact details

Kimpton De Witt

Adres: Nieuwezijds Voorburgwal 5, 1012 RC Amsterdam

Website: www.kimptondewitthotel.com

Telefoon: 020 620 0500

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code