Amsterdam Lelylaan Station

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Lelylaan Station

Boek een taxi bij ons van of naar station Amsterdam Lelylaan. Station Amsterdam Lelylaan in Amsterdam-West is een van de treinstations van Amsterdam. Het is 10 km ver van het centrum u kunt een taxi naar Centrum boeken tegen een startprijs van € 35,-. Het is 13 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Amsterdam Schiphol Airport boeken tegen een startprijs van € 34,-. Het ligt 5 km ver van Amsterdam Zuidas. Het is 8 km ver van Amsterdam RAI en u kunt bij ons een taxi boeken van station Amsterdam Lelylaan naar Amsterdam RAI tegen een startprijs van € 25,-. Het is 7 km ver van Amsterdam World Trade Center en u kunt bij ons een taxi boeken van station Amsterdam Lelylaan naar WTC Amsterdam tegen een startprijs van € 29,-.

Station Amsterdam Lelylaan is een spoorweg- en metrostation in het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West. Het station is genoemd naar de stadsautoweg Cornelis Lelylaan, en daarmee indirect naar Cornelis Lely. Het station is een ontwerp van architect Rob Steenhuis

De meest noordelijke en de meest zuidelijke van de oorspronkelijke ingangen zijn permanent afgesloten. De drie meest zuidelijke van de resterende ingangen komen in de hal uit. De beide andere ingangen bevinden zich aan weerszijden van de trambaan.

Het station werd geopend op 1 juni 1986 met de ingebruikname van de westelijke tak van de Amsterdamse Ringspoorbaan als rechtstreekse verbinding tussen de luchthaven Schiphol en station Amsterdam Centraal. Tegelijk werden ook het station De Vlugtlaan en het hooggelegen perron van station Amsterdam Sloterdijk (spoor 11 en 12) in gebruik genomen.

Onder station Lelylaan is een halte voor de tramlijnen 1 en 17. Aan de zuidzijde zijn er bushaltes met een keerlus voor bussen die hun eindbestemming hebben op station Lelylaan.

Boek nu gemakkelijk online uw taxi en start uw reis met ons.

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code