Amsterdam Muiderpoort Station

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Muiderpoort Station

Boek een taxi bij ons van of naar station Amsterdam Muiderpoort. Station Amsterdam Muiderpoort in Amsterdam-Oost is een van de treinstations van Amsterdam. Het is 6 km ver van het centrum. Het is 22 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Amsterdam Schiphol Airport boeken tegen een startprijs van € 55,-. Het ligt 13 km ver van Amsterdam Zuidas en u kunt bij ons een taxi boeken naar Amsterdam Zuidas vanaf € 40,-. Het is 9 km ver van Amsterdam RAI en u kunt bij ons een taxi boeken van station Amsterdam Muiderpoort naar Amsterdam RAI tegen een startprijs van € 39,-. Het is 11 km ver van Amsterdam World Trade Center en u kunt bij ons een taxi boeken van station Amsterdam Muiderpoort naar WTC Amsterdam tegen een startprijs van € 45,-.

Het Muiderpoortstation en het Amstelstation werden tegelijkertijd, op 15 oktober 1939, in gebruik genomen. De bouw van de Amsterdamse stations maakte deel uit van de ‘Spoorwegwerken Oost’, een groot logistiek project dat de infrastructuur van dit deel van de stad moest verbeteren. De bouw gold ook als werkgelegenheidsproject; de gemeente Amsterdam betaalde eraan mee.

Het stationsgebouw van het Muiderpoortstation staat tussen de sporen in en ligt aan het speciaal daartoe ontworpen Oosterspoorplein. Vanuit de centrale hal met de loketten liepen twee tunnels naar de perrons. Tegenwoordig zijn de perrons toegankelijk vanaf de straat onder de spoorviaducten. Naast het stationsgebouw staat de oude seintoren, die allang niet meer in functie is. Sinds 2003 staat de toren op de gemeentelijke monumentenlijst. Tot het stationscomplex aan het plein behoren ook de twee woonhuizen en het gebogen kantoorgebouw.

Station Amsterdam Muiderpoort heeft verbindingen in drie richtingen. Op spoor 2 komen de treinen aan richting Amsterdam Centraal, op spoor 3 de treinen naar Weesp en vervolgens Almere en Zwolle of Amersfoort (-Vathorst). Op spoor 8 vertrekken de treinen richting Amsterdam Centraal, Zaandam en Uitgeest en op spoor 9 vertrekken de treinen in de richting van Amstelstation, Gouda en Rotterdam Centraal. De sporen 1 en 4 zijn inhaalsporen en de sporen 5,6,7 zijn goederensporen (lijn naar Diemen).

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code