NH Amsterdam Noord

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi NH Amsterdam Noord

Boek een taxi bij ons van of naar NH Amsterdam Noord. NH Amsterdam Noord gelegen in Amsterdam Noord heeft 290 kamers. Het is 6 km ver van de beroemde Dam en u kunt bij ons een taxi boeken van NH Amsterdam Noord naar de Dam tegen een startprijs van € 35,00. Het is 30 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Amsterdam Schiphol Airport boeken tegen een startprijs van € 60,00. Het is 18 km ver van het expositiecentrum Amsterdam RAI en u kunt een taxi naar RAI Amsterdam boeken tegen een startprijs van € 45,00. Het is 22 km ver van Amsterdam Zuidas en u kunt een taxi naar Zuidas boeken tegen een startprijs van € 45,00. Het is 18 km ver van Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome en u kunt bij ons een taxi boeken van NH Amsterdam Noord naar Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome tegen een startprijs van € 45,00. Het is 19 km ver van Amsterdam World Trade Center en u kunt een taxi naar WTC Amsterdam boeken tegen een startprijs van € 49,00.

Het NH Amsterdam Noord bevindt zich vlak bij het Centraal Station in het noorden van Amsterdam. De beroemde bezienswaardigheden van de stad zijn makkelijk bereikbaar. U kunt gebruikmaken van gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Het hotel beschikt over comfortabele kamers met airconditioning.

U kunt elke dag goed beginnen met een internationaal ontbijtbuffet. In de loungebar zijn heerlijke broodjes en koffie verkrijgbaar. In de gezellige Bar King William III worden Franse en mediterrane gerechten geserveerd.

U kunt uw conditie op peil houden in het gratis toegankelijke fitnesscentrum. U kunt tevens ontspannen met een boek in uw kamer.

Het NH Amsterdam Noord biedt een dagelijkse pendeldienst naar het historische centrum van de stad, dat ook met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar is.

Hotel contact details

Hotel NH Amsterdam Noord

Adres: Distelkade 21, 1031 XP Amsterdam

Website: www.nh-hotels.nl

Telefoon: 020 634 8000

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code