QO Amsterdam

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi QO Amsterdam

Boek een taxi bij ons van of naar QO Amsterdam. QO Amsterdam gelegen in Amsterdam Zuid heeft 288 kamers. Het is 7 km ver van de beroemde Dam en u kunt bij ons een taxi boeken van QO Amsterdam naar de Dam tegen een startprijs van € 40,00. Het is 18 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Amsterdam Schiphol Airport boeken tegen een startprijs van € 40,00. Het ligt op 5 km van het expositiecentrum Amsterdam RAI. Het ligt op 8 km van Amsterdam Zuidas en u kunt een taxi naar Zuidas boeken tegen een startprijs van € 25,00. Het is 7 km ver van Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome en u kunt bij ons een taxi boeken van QO Amsterdam naar Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome tegen een startprijs van € 29,00. Het ligt op 6 km van Amsterdam World Trade Center en u kunt een taxi naar WTC Amsterdam boeken tegen een startprijs van € 25,00.

Het QO bevindt zich aan de Amstel in Amsterdam. Dit hotel combineert luxe, technologie en duurzaamheid in een levend gebouw met een design dat is geïnspireerd op de natuur. De gasten kunnen in de bar en het restaurant van het hotel genieten van gerechten die zijn bereid volgende de principes van Dutch Cuisine. WiFi is gratis in alle ruimtes.

Alle kamers zijn voorzien van kamerhoge ramen, een flatscreen-tv met AirPlay en een iPad om verlichting en verwarming te regelen. De eigen badkamer biedt een keuze aan toiletartikelen van Zenology.

Elk aspect van het pand is ontworpen om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden, van de intelligente ramen tot de kas op het dak. Bij de Juniper & Kin staan Nederlandse gerechten op het menu die zijn bereid met lokale en zelfgekweekte producten. Het bevindt zich op de 21e verdieping en heeft uitzicht op de stad. Het restaurant Persijn bevindt zich op de begane grond.

E-bike-verhuur is beschikbaar in dit hotel en golfen is populair in de omgeving. De Amsterdam Arena ligt op 10 minuten van QO Amsterdam. De Heineken Experience ligt op 2,9 km afstand. Luchthaven Schiphol is op 11 km van QO Amsterdam te vinden.

Hotel contact details

QO Amsterdam

Adres: Amstelvlietstraat 4, 1096 GG Amsterdam

Website: www.qo-amsterdam.com

Telefoon: 020 220 5650

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code