Scheveningen

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Scheveningen

Boek bij ons een taxi van Amsterdam naar strand Scheveningen. Het strand van Scheveningen, gelegen in het noordwesten van Den Haag, is het grootste en meest bezochte strand van Nederland. Het is 67 km ver van het centrum van Amsterdam en u kunt bij ons een taxi vanaf het centrum van Amsterdam naar het strand van Scheveningen boeken tegen een vanafprijs van € 119,-. Het is 47 km ver van Schiphol en u kunt een taxi naar het strand van Scheveningen boeken tegen een startprijs van € 80,-. Het is 56 km ver van Zuidas en u kunt een taxi naar het strand van Scheveningen boeken tegen een startprijs van € 90,-. Het is 57 km ver van Amsterdam RAI en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf Amsterdam RAI naar het strand van Scheveningen tegen een startprijs van € 90,-. Het is 58 km ver van Amsterdam World Trade Center en u kunt bij ons een taxi boeken van WTC naar het strand van Scheveningen tegen een startprijs van € 95,-. Het is 60 km ver van de Amsterdam Bijlmer Arena en de Ziggo Dome en u kunt bij ons een taxi boeken naar het strand van Scheveningen vanaf € 95,-.

Een kilometers lang strand in de achtertuin, dat is Scheveningen voor Den Haag. Vier seizoenen per jaar een heerlijke plek om te vertoeven. Met een glas Chardonnay op een loungebank in de zon of juist met zeiljack vol in de wind. Onveranderd, welk jaargetijde het ook is, blijft het effect van de frisse wind. Een ontspannen, rozig en voldaan vakantiegevoel.

Scheveningen biedt het hele jaar door diverse grote evenementen, festivals, optredens, strandfeesten en markten. Hap de eerste haring op Vlaggetjesdag, vergaap je aan de shows tijdens het Vuurwerkfestival en bewonder ‘s zomers de sportieve lijven in het Beach Stadium.

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code