Amsterdam Schiphol

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Schiphol

Boek een taxi bij ons van of naar luchthaven Amsterdam Schiphol. Amsterdam Schiphol Airport in Haarlemmermeer is de belangrijkste en grootste luchthaven van Nederland. Het is 20 km ver van het centrum van Amsterdam en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf Schiphol naar het centrum tegen een startprijs van € 55,00. Het is 20 km ver van Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome en u kunt een taxi naar Arena of Ziggo Dome boeken tegen een startprijs van € 45,00. Het is 11 km ver van Amsterdam Zuidas en u kunt bij ons een taxi boeken naar Amsterdam Zuidas vanaf € 25,00. Het is 14 km ver van Amsterdam RAI en u kunt bij ons een taxi boeken van Amsterdam Schiphol Airport naar Amsterdam RAI tegen een startprijs van € 35,00. Het is 13 km ver van Amsterdam World Trade Center en u kunt bij ons een taxi vanaf Schiphol naar WTC Amsterdam boeken tegen een startprijs van € 35,00.

Luchthaven Schiphol is met bijna 71 miljoen passanten per jaar, een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Gevestigd in de hoofdstad Amsterdam, heeft Schiphol praktisch alle belangrijke verbindingen naar grote steden beschikbaar. Veel reizigers vliegen dan ook vaak vanaf kleine luchthavens binnen Europa naar Schiphol, om vanaf Schiphol over te stappen op een vliegtuig naar het land van bestemming. Een groot aantal airlines vliegen vanaf Schiphol rechtstreeks naar de plaats van bestemming.

Schiphol staat wereldwijd in de top 10 van de beste en meest geliefde luchthavens van de wereld. Een van de belangrijkste redenen hiervoor zijn de uitgebreide voorzieningen welke de luchthaven tot zijn beschikken heeft. Schiphol is modern en biedt de reiziger mogelijkheden om te ontspannen en 7 dagen per week en 24 uur per dag gebruik te maken van diverse faciliteiten. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld dat een deel van de restaurants en bars 24 uur per dag open is, zodat reizigers met bijvoorbeeld tijdverschil ook ’s nachts gebruik kunnen maken van de horeca. Van de totaal 75 horeca gelegen heden, zijn er 11 gelegenheden 24 uur per dag open.

Luchthaven contact details

Amsterdam Airport Schiphol

Adres: Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol

Website: www.schiphol.nl

Telefoon: +31 20 794 0800

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code