Amsterdam Sloterdijk Station

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Sloterdijk Station

Boek een taxi bij ons van of naar station Amsterdam Sloterdijk. Station Amsterdam Sloterdijk is een van de treinstations van Amsterdam in Amsterdam-West. Het is 10 km ver van het centrum en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf € 40,- van Sloterdijk naar het centrum. Het is 16 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt bij ons een taxi boeken naar Amsterdam Schiphol Airport tegen een startprijs van € 40,-. Het ligt 9 km ver van Amsterdam Zuidas en u kunt bij ons een taxi boeken naar Amsterdam Zuidas vanaf € 25,00. Het is 12 km ver van Amsterdam RAI en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar Amsterdam RAI tegen een startprijs van €35,-. Het is 4 km ver van Amsterdam World Trade Center en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar Amsterdam WTC tegen een startprijs van € 35,-.

Station Amsterdam Sloterdijk is een spoorwegstation in het noordwesten van de Nederlandse stad Amsterdam. Het station heeft een belangrijke functie als overstapstation, en heeft tien perronsporen.

Onder de naam Station Sloterdijk is het ook een metrostation van metrolijn 50 (Isolatorweg – Station Zuid – Gein) en metrolijn 51 (Isolatorweg – Station Zuid – Centraal Station) De sporen lopen parallel aan de spoorlijn naar Schiphol en hebben de spoornummers 1 en 2. Het metrostation is via een traverse verbonden met de stationshal in het hoofdgedeelte van het treinstation.

Station Sloterdijk vervult een belangrijke functie in het forensenverkeer tussen Amsterdam en de rest van Noord-Holland. In de omgeving zijn in het Teleport genoemde gebied vele grote kantoren verrezen en er zijn plannen voor nog meer grootschalige nieuwbouw, een soort kleinere uitvoering van de Zuidas. Per dag stappen ongeveer 36.000 reizigers in of uit. Daarmee is dit het tiende station van Nederland, gemeten naar reizigersaantallen.

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code