The Student Hotel Amsterdam City

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi The Student Hotel Amsterdam

Boek een taxi bij ons van of naar The Student Hotel Amsterdam. Het Student Hotel Amsterdam gelegen in het centrum van Amsterdam heeft 378 kamers. Het is 4 km ver van het centrum. Het is 20 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Amsterdam Schiphol Airport boeken tegen een startprijs van € 45,00. Het ligt op 4 km van het Amsterdam RAI. Het ligt op 10 km van Amsterdam Zuidas en u kunt een taxi naar Zuidas boeken tegen een startprijs van € 30,00. Het is 7 km ver van Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome en u kunt bij ons een taxi boeken van The Student Hotel Amsterdam naar Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome tegen een startprijs van € 30,00. Het ligt op 9 km van Amsterdam World Trade Center en u kunt een taxi naar WTC Amsterdam boeken vanaf € 30,00.

The Student Hotel Amsterdam City biedt design accommodatie op 20 minuten te voet van het centrum van de stad. Het is ook 5 minuten met de metro naar het stadscentrum. Te voet of per openbaar vervoer kunt u de stad en de hotspots ontdekken. Pal voor de deur van het hotel vindt u het metrostation Wibautstraat. Er zijn diverse restaurants en clubs in de buurt. WiFi is gratis.

Elke kamer van The Student Hotel Amsterdam City beschikt over een eigen badkamer. Er is een flatscreen-tv met kabelzenders. U kunt gratis gebruikmaken van het fitnesscentrum.

Verder zijn er gemeenschappelijke ruimtes aanwezig, zoals een bibliotheek, werkplekken en een café.

De vintagemarkt op het Waterlooplein is per metro in slechts 3 minuten bereikbaar, en u wandelt in 8 minuten naar het steeds populairder wordende Amsterdam-Oost, waar u diverse bars en restaurants kunt vinden. De dichtstbijzijnde luchthaven is Schiphol, op 20 km afstand van The Student Hotel Amsterdam City.

Hotel contact details

The Student Hotel Amsterdam City

Adres: Wibautstraat 129, 1091 GL Amsterdam

Website: www.thestudenthotel.com

Telefoon: 020 214 9999

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code