Zandvoort strand

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Zandvoort strand

Boek een taxi bij ons van of naar het strand van Zandvoort. Zandvoort strand gelegen in Amsterdam West is een van de grootste stranden van Nederland. Het is 32 km ver van het centrum en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf het strand van Zandvoort naar het centrum tegen een startprijs van € 90,-. Het is 30 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar het strand boeken tegen een startprijs van € 70,-. Het is 34 km ver van Amsterdam Zuidas en u kunt een taxi naar het strand van Zandvoort boeken tegen een startprijs van € 70,-. Het is 33 km ver van Amsterdam RAI en u kunt bij ons een taxi boeken van het strand van Zandvoort naar Amsterdam RAI tegen een startprijs van € 80,-. Het is 34 km ver van Amsterdam World Trade Center en u kunt een taxi naar het strand van Zandvoort boeken tegen een startprijs van € 80,-. Het is 40 km ver van Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf het strand van Zandvoort naar Arena en Ziggo Dome vanaf € 85,-.

Zandvoort is een badplaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt 17.004 inwoners (1 januari 2019, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 33,82 km².

De plaats leeft van het toerisme en is ook bekend van een Formule 1-racecircuit, het Circuit Park Zandvoort. Het station Zandvoort aan Zee is het eindpunt van de spoorlijn van Amsterdam via Haarlem. Tot de gemeente behoort ook een deel van het dorp Bentveld.

Langs de boulevards zijn op het strand doorlopend strandtenten te vinden, die veel dagjesmensen trekken. Bekende gelegenheden zijn Beach Club Tien, Mango’s, De Haven, Club Nautique en Vooges. De meeste strandpaviljoens zijn familiebedrijven. Men bouwt het paviljoen vanaf 1 februari op waarna men direct open mag voor het publiek. Voor 1 november moet het paviljoen weer verwijderd worden. Via het strand Zuid zijn nog enkele paviljoens bereikbaar op een grotere loopafstand: deze bevinden zich echter voorbij het zogenaamde ‘textielstrand’. Hier bevinden zich South Beach, Azzurro, Paal 69, Maribaya en Adam en Eva.

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code