Antwerpen Airport

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Antwerpen Airport

Boek een taxi bij ons van of naar Antwerpen Airport. De internationale luchthaven van Antwerpen ligt op 5,4 km ten zuiden van de stad Antwerpen, België. Het is 164 km ver van het centrum van Amsterdam en u kunt bij ons een taxi boeken van het centrum van Amsterdam naar Antwerpen Airport tegen een startprijs van € 235,00. Het is 165 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Antwerpen Airport boeken tegen een startprijs van € 224,00. Het is 171 km ver van Amsterdam Noord en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 229,00. Het is 160 km ver van Amsterdam-Zuid en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 219,00. Het is 166 km ver van Amsterdam West en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 229,00. Het is 161 km ver van Amsterdam-Oost en u kunt een taxi naar Antwerpen Airport boeken tegen een startprijs van € 219,00.

De Internationale Luchthaven Antwerpen bevindt zich op 5 kilometer van het stadscentrum van Antwerpen en is grotendeels gelegen op het grondgebied van het Antwerpse district Deurne. Daarom wordt in de volksmond nog vaak de vroegere naam Luchthaven Deurne gebruikt, ook bekend als ’t plein of vliegplein (sic), – van het Franse plaine. De luchthaven is eigendom van het Vlaams Gewest. De oppervlakte van het terrein bedraagt 190 ha.

s Ochtends vroeg kunnen klanten in de Fly Shop genieten van een lekkere koffie en een croissant. Overdag zijn er heerlijke belegde broodjes en tegen de avond kunnen reizigers een glas wijn of een Belgisch streekbier drinken in de bar.

Sinds april 2017 kunnen reizigers genieten van een nieuwe bar en een nieuwe winkel uitgebaat door de Antwerp Fly Shop. Zo kunnen passagiers wat te drinken en te eten nemen voordat ze vertrekken. In de winkel kunnen reizigers ook typische Antwerpse souvenirs en andere cadeaus kopen.

Airport contact details

Luchthaven Antwerpen

Adres: Luchthavenlei, 2100 Antwerpen, België

Website: www.luchthaven-antwerpen.com

Telefoon: +32 3 285 65 00

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code