Amsterdam Bijlmer Arena

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Bijlmer Arena

Boek een taxi bij ons van of naar station Amsterdam Bijlmer Arena. Station Amsterdam Bijlmer Arena in Amsterdam-Zuidoost is een van de treinstations in Amsterdam. Het is 23 km ver van het centrum van Amsterdam en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf Amsterdam Bijlmer Arena naar het centrum tegen een startprijs van € 59,-. Het is 21 km ver van luchthaven Schiphol en u kunt bij ons een taxi boeken van Amsterdam Bijlmer Arena naar Amsterdam Schiphol Airport vanaf € 49,-. Het ligt op loopafstand van de Amsterdam Bijlmer Arena en de Ziggo Dome. Het is 12 km ver van Amsterdam Zuidas en u kunt bij ons een taxi boeken naar Amsterdam Zuidas tegen een startprijs van € 29,-. Het is 14 km ver van Amsterdam RAI en u kunt bij ons een taxi boeken van Amsterdam Bijlmer Arena naar Amsterdam RAI tegen een startprijs van € 39,-. Het is 13 km ver van Amsterdam World Trade Center en u kunt bij ons een taxi boeken van Amsterdam Bijlmer Arena naar WTC Amsterdam vanaf € 39,-.

Station Amsterdam Bijlmer ArenA is een trein- en metrostation in het stadsdeel Zuidoost in Amsterdam. De precieze naam van het treinstation is Amsterdam Bijlmer ArenA en van het metrostation Station Bijlmer ArenA.

Het station bevindt zich tussen het winkelcentrum Amsterdamse Poort en de ArenA Boulevard met de Johan Cruijff ArenA, de AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) en Pathé Arena.

Het station is een gezamenlijk ontwerp van het Britse architectenbureau Grimshaw Architects (architect Neven Sidor) en Arcadis Architecten (architect Jan van Belkum). De constructies, technische installaties en spoorinfrastructuur zijn een ontwerp van Arcadis. De bouw heeft € 150 miljoen gekost.

De Johan Cruijff ArenA, tot 2018 Amsterdam ArenA, is een multifunctioneel stadion in Amsterdam aan de noordwestkant van de ArenA Boulevard op nog geen 200 meter ten westen van Station Amsterdam Bijlmer ArenA. Het is met 54.990 plaatsen het grootste stadion van Nederland. Sinds 14 augustus 1996 is het de thuisbasis van voetbalclub AFC Ajax. Ook de American footballers van Amsterdam Admirals speelden er hun thuiswedstrijden. Sinds de start van het voetbalseizoen 2018-2019 draagt het stadion de naam Johan Cruijff ArenA.

De Ziggo Dome is een concerthal in Amsterdam-Zuidoost, direct naast de Johan Cruijff ArenA en het woonwinkelcentrum Villa Arena. De hal heeft een capaciteit van 17.000 plaatsen. Op de vloer is plaats voor 6300 personen, de overige plaatsen zijn op de twee ringen met tribunes.

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code