DIemen

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Diemen

Boek een Taxi bij ons van of naar Amsterdam Diemen. Diemen is een stad in het zuidoosten van Amsterdam met 27.734 inwoners. Het is 9 km ver van het centrum van Amsterdam en u kunt bij ons een taxi boeken van Diemen naar het centrum van Amsterdam tegen een startprijs van € 45,-. Het is 20 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt bij ons een taxi boeken van Diemen naar Amsterdam Schiphol Airport tegen een startprijs van € 45,-. Het is 5 km ver van Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome en u kunt een taxi boeken naar Arena of Ziggo Dome vanaf € 25,-. Het is 9 km ver van Amsterdam Zuidas en u kunt bij ons een taxi boeken naar Amsterdam Zuidas tegen een startprijs van € 35,-. Het is 8 km ver van expositiecentrum Amsterdam RAI en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar Amsterdam RAI tegen een startprijs van € 30,-. Het is 9 km ver van Amsterdam World Trade Center en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar WTC Amsterdam vanaf € 30,-.

Diemen is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Binnen de gemeentegrenzen liggen naast Diemen en Oud-Diemen ook nog de buurtschappen Over-Diemen en Stammerdijk. Aan de noordzijde van de gemeente ligt het IJmeer. Diemen grenst in het noorden en zuiden aan de gemeente Amsterdam (in het noorden aan IJburg, in het noordwesten aan de Watergraafsmeer, in het zuiden aan Amsterdam Zuidoost met inbegrip van het dorp Driemond), in het oosten aan het tot de gemeente Gooise Meren behorende Muiden en in het westen aan het tot Ouder-Amstel behorende dorp Duivendrecht.

Diemen maakt deel uit van de Metropoolregio Amsterdam. De gemeente telt in totaal (per 1 januari 2019, bron: CBS) 29.205 inwoners en heeft een oppervlakte van 14,32 km² (waarvan 2,49 km² water).

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code