Dortmund Airport

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Dortmund Airport

Boek een taxi bij ons van of naar Dortmund Airport. Dortmund International Airport ligt 10 km ten oosten van Dortmund, Duitsland. Het is 249 km ver van het centrum Amsterdam en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf centrum Amsterdam naar Dortmund Airport tegen een startprijs van € 309,00. Het is 259 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Dortmund Airport boeken tegen een startprijs van € 309,00. Het is 249 km ver van Amsterdam Noord en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 305,00. Het ligt op 250 km van Amsterdam-Zuid en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 305,00. Het ligt 256 km ver van Amsterdam West en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 319,00. Het is 245 km ver van Amsterdam Oost en u kunt een taxi naar Dortmund Airport boeken tegen een startprijs van € 299,00.

Luchthaven Dortmund is de internationale luchthaven van Dortmund, Duitsland. De luchthaven heeft zich de laatste jaren ontwikkeld van een klein regionaal vliegveld tot een belangrijke luchthaven in Noordrijn-Westfalen.

Vanaf Dortmund Airport begint u met korte afstanden. Om uw reis stressvrij te beginnen, moet u toch (minstens) 2 uur voor vertrek op de luchthaven zijn. Zelfs als u reeds online bent ingecheckt, moet u voldoende wachttijd incalculeren voor de beveiligingscontrole en, afhankelijk van het land van bestemming, ook voor de paspoortcontrole.

Bij de informatiebalie (in het openbare gedeelte), evenals in de West Bar + winkel (na de veiligheidscontrole) kunt u prepaidkaarten krijgen voor het gebruik van het WLAN in de terminal.

De terminal is elke dag van 03:45 tot 24:00 geopend. Overnachten in de terminal is niet mogelijk.

Luchthaven contact details

Luchthaven Dortmund 

Adres: Flughafenring 2, 44319 Dortmund, Duitsland

Website: www.dortmund-airport.nl

Telefoon: +49 231 921301

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code