Dusseldorf Airport

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Dusseldorf Airport

Boek een taxi bij ons van of naar Düsseldorf airport. De internationale luchthaven van Düsseldorf in Düsseldorf, Duitsland, vlakbij de Nederlandse grens, is een van de grootste luchthavens in Duitsland. Het is 226 km ver van het centrum van Amsterdam en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf het centrum van Amsterdam naar de luchthaven van Düsseldorf tegen een startprijs van € 259,00. Het is 228 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar de luchthaven van Dusseldorf boeken tegen een startprijs van € 275,00. Het is 218 km ver van Amsterdam Noord en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 265,00. Het is 220 km ver van Amsterdam-Zuid en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 265,00. Het ligt 225 km ver van Amsterdam West en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 275,00. Het is 215 km ver van Amsterdam Oost en u kunt een taxi naar Düsseldorf airport boeken tegen een startprijs van € 259,00.

Düsseldorf Airport (DUS) is de op twee na grootste luchthaven van Duitsland. Het is een hub voor Lufthansa. Het ligt 8 km ten noorden van de stad Düsseldorf zelf, in Noordrijn-Westfalen. Het bedient 180 bestemmingen met 75 luchtvaartmaatschappijen. In 2009 werden op de luchthaven ruim 214.000 vluchten uitgevoerd waarmee 17,79 miljoen passagiers en 76.916 ton vracht vervoerd werden.

Düsseldorf International heeft een directe aansluiting op de A 44. Daarnaast heeft de luchthaven een aansluiting op het spoorwegnet met het station Bahnhof Düsseldorf Flughafen. Het station werd geopend in 2000. Per dag wordt het station aangedaan door zo’n 350 IC, ICE, RE en S-Bahn-treinen. Eenmaal per dag rijdt er een Thalys-trein van Brussel-Zuid naar Düsseldorf Luchthaven.

Luchthaven contact details

Flughafen Düsseldorf

Adres: Flughafenstraße 105, 40474 Düsseldorf, Duitsland

Website: www.dus.com

Telefoon: +49 211 4210

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code