Dutch Design Hotel Artemis

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Dutch Design Hotel Artemis

Boek bij ons een taxi van of naar Dutch Design Hotel Artemis. Dutch Design Hotel Artemis gelegen in Amsterdam zuidwesten heeft 256 kamers. Het is 16 km ver van de beroemde Dam en u kunt bij ons een taxi boeken van Dutch Design Hotel Artemis naar de Dam tegen een startprijs van € 55,00. Het is 10 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Amsterdam Schiphol Airport boeken tegen een startprijs van € 30,00. Het is 8 km ver van het expositiecentrum van Amsterdam RAI en u kunt een taxi naar RAI Amsterdam boeken tegen een startprijs van € 30,00. Het ligt op 5 km van het zakendistrict Amsterdam Zuidas. Het is 14 km ver van Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome en u kunt bij ons een taxi boeken van Dutch Design Hotel Artemis naar Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome tegen een startprijs van € 40,00. Het ligt op 8 km van Amsterdam World Trade Center en u kunt een taxi naar WTC Amsterdam boeken tegen een startprijs van € 30,00.

Het Dutch Design Hotel Artemis beschikt over moderne kamers en is gelegen op minder dan 20 minuten rijden van het centrum van Amsterdam. Het biedt een fitnessruimte en een terras aan het water, voor de warme dagen. Zakelijke gasten profiteren van 11 multifunctionele vergaderzalen.

De kamers zijn ingericht met natuurlijke materialen en kleuren. Ze hebben kunst aan de muren, een bureaustoel van een Nederlandse ontwerper en een selectie on-demandfilms. WiFi is gratis.

Restaurant-Bar De Stijl serveert moderne gerechten bereid met seizoensgebonden ingrediënten uit eigen land. Het interieur en menu van het restaurant en de bar zijn geïnspireerd op de kunststroming De Stijl (onder andere bekend geworden door Piet Mondriaan).

De tramhalte Louwesweg ligt op 900 meter van Dutch Design Hotel Artemis en biedt directe verbindingen met het centrum van de stad. Met de auto reist u in 10 minuten naar de luchthaven Schiphol. Als u de omgeving wilt verkennen kunt u gebruikmaken van een pendeldienst naar de Dam. Er is eveneens een fietsverhuurservice, en u kunt lunchpakketten bestellen.

Hotel contact details

Dutch Design Hotel Artemis

Adres: John M. Keynesplein 2, 1066 EP Amsterdam

Website: www.artemisamsterdam.com

Telefoon: 020 714 1000

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code