Eindhoven Airport

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Eindhoven Airport

Boek een taxi bij ons van of naar Eindhoven Airport. De internationale luchthaven van Eindhoven ligt op 7,6 km ten westen van Eindhoven, Nederland. Het is 123 km ver van het centrum van Amsterdam en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf het centrum van Amsterdam naar Eindhoven Airport tegen een startprijs van € 175,00. Het is 126 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Eindhoven Airport boeken tegen een startprijs van € 165,00. Het is 130 km ver van Amsterdam Noord en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 169,00. Het is 119 km ver van Amsterdam-Zuid en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 155,00. Het is 125 km ver van Amsterdam West en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 169,00. Het is 120 km ver van Amsterdam-Oost en u kunt een taxi naar Eindhoven Airport boeken tegen een startprijs van € 159,00.

De Vliegbasis Eindhoven of Eindhoven Airport (EIN), in de volksmond nog vaak Welschap genoemd, ligt aan de westkant van Eindhoven, tussen Best en Veldhoven. Van oorsprong is het een civiel vliegveld dat na de oorlog als vliegbasis is overgegaan in handen van de Koninklijke Luchtmacht. Het vliegveld wordt deels door de burgerluchtvaart gebruikt. Met 4,7 miljoen passagiers in 2016 is Eindhoven Airport, qua reizigers, het grootste regionale vliegveld in Nederland. Er werken circa 1200 burgers en militairen.

Van het civiele deel van het vliegveld (bekend onder de naam Eindhoven Airport) maken de volgende maatschappijen gebruik (deze maatschappijen voeren lijndiensten uit: Transavia, Ryanair en Wizz Air; in de zomermaanden maken meer maatschappijen gebruik van de luchthaven). Eindhoven Airport, de civiele medegebruiker van vliegbasis Eindhoven, maakte in 2007 een groei in het aantal passagiers van 34%. Het aantal civiele vluchten steeg door de ondersteuning van personeel van vliegbasis Eindhoven met 21%. Transavia deelde mee vanaf februari 2013 een basis te openen op Eindhoven met drie gestationeerde vliegtuigen.

Airport contact details

Eindhoven Airport

Adres: Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven

Website: www.eindhovenairport.nl

Telefoon: 0900 9505

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code