Groningen Airport Eelde

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Groningen Airport

Boek een taxi bij ons van of naar Groningen Airport. Groningen International Airport ligt nabij Eelde in de provincie Drenthe in het noordoosten van Nederland. Het is 187 km ver van het centrum van Amsterdam en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf het centrum van Amsterdam naar Groningen Airport tegen een startprijs van € 249,00. Het is 197 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Groningen Airport boeken tegen een startprijs van € 245,00. Het is 190 km ver van Amsterdam Noord en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 235,00. Het is 188 km ver van Amsterdam-Zuid en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 235,00. Het ligt 193 km ver van Amsterdam West en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 249,00. Het is 182 km ver van Amsterdam-Oost en u kunt een taxi naar Groningen Airport boeken tegen een startprijs van € 229,00.

Groningen Airport Eelde (GRQ), ook bekend als vliegveld Eelde of luchthaven Eelde, is een vliegveld voor de burgerluchtvaart, gelegen nabij het dorp Eelde in de gemeente Tynaarlo in het noorden van de provincie Drenthe. De luchthaven ligt zo’n tien kilometer ten zuiden van de stad Groningen. Het is de op vier na grootste luchthaven van Nederland. De luchthaven ligt vijf meter boven zeeniveau en heeft thans één startbaan: 05-23. De baan 01-19 wordt niet meer gebruikt.

 

De luchthaven wordt aangedaan door een aantal luchtvaartmaatschappijen: Transavia, Corendon, TUI fly, AIS Airlines en Flybe. Ook landen er charters, privétoestellen, militaire toestellen, medische vluchten, lestoestellen, zakenjets en sinds 2015 om de week een gevangenenvlucht uit Noorwegen ten behoeve van de Noorse gevangenis in Veenhuizen. Het grootste aantal vliegbewegingen komt voor rekening van les- en privévluchten. Op 25 augustus 2014 werd voor het eerst een trans-Atlantische passagiersvlucht uitgevoerd naar Eelde, de Boeing 737-800 van de maatschappij Miami Air International kwam vanaf Gander International Airport. Ook zijn er al meerdere malen testvluchten uitgevoerd door KLM-toestellen, die de startbaan van Eelde gebruiken voor het maken van doorstarts. Zo hebben inmiddels de Boeing 777, Boeing 747 en Airbus A330 een bezoek gebracht aan de luchthaven.

Airport contact details

Groningen Airport Eelde

Adres: Machlaan 14A, 9761 TK Eelde

Website: www.groningenairport.nl

Telefoon: 050 309 7070

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code