Amsterdam Heliport

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Heliport

Boek een taxi bij ons van of naar Amsterdam Heliport. Het is een kleine moderne helihaven in het noordwesten van Amsterdam. Het is 12 km ver van het centrum en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf Amsterdam Heliport naar het centrum tegen een startprijs van € 45,00. Het is 20 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Amsterdam Schiphol Airport boeken tegen een startprijs van € 46,00. Het ligt op 14 km van Amsterdam Zuidas en u kunt een taxi naar Zuidas boeken tegen een startprijs van € 38,00. Het is 16 km ver van Amsterdam RAI en u kunt bij ons een taxi boeken van Amsterdam Heliport naar Amsterdam RAI tegen een startprijs van € 48,00. Het is 17 km ver van Amsterdam World Trade Center en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf Amsterdam Heliport naar Amsterdam World Trade Center tegen een startprijs van € 48,00. Het is 23 km ver van Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome en u kunt bij ons een taxi boeken naar Arena en Ziggo Dome tegen een startprijs van € 56,00.

De Amsterdam Heliport is een kleine moderne helihaven in het noordwesten van Amsterdam, in een havengebied dat bekend staat als de Westpoort. Het biedt parkeerplaats buiten voor vier helikopters en hangar ruimte voor nog eens drie. De helihaven werd geopend in 2005, voornamelijk gericht op VIP-transport en luchtwerk. De hoofdgebruiker van de helihaven is Heli Holland.

Parkeren: 4 buiten- en 3 overdekte helikoptersplekken en 18 auto’s op de parkeerplaats

De helihaven van Amsterdam

Hornweg 24

1045 AR Amsterdam

Boek uw taxi bij ons naar Amsterdam Heliport en begin uw avontuur met ons. We hebben zeer concurrerende deals en verschillende soorten transfers beschikbaar. Boek online of neem contact met ons op voor verdere informatie. 

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code