Ibis Schiphol Amsterdam

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Ibis Schiphol Amsterdam

Boek een taxi bij ons van of naar Ibis Schiphol Amsterdam. Ibis Schiphol Amsterdam Airport ligt in het zuidwesten van Amsterdam, dichtbij Schiphol. Het is 22 km ver van de beroemde Dam en u kunt bij ons een taxi boeken van Ibis Schiphol Amsterdam naar de Dam tegen een startprijs van € 60,00. Het is 6 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Amsterdam Schiphol Airport boeken tegen een startprijs van € 30,00. Het ligt op 13 km van het Amsterdam RAI-expositiecentrum en u kunt een taxi naar RAI Amsterdam boeken tegen een startprijs van € 40,00. Het ligt op 10 km van Amsterdam Zuidas en u kunt een taxi naar Zuidas boeken tegen een startprijs van € 30,00. Het is 17 km ver van Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome en u kunt bij ons een taxi boeken van Ibis Schiphol Amsterdam naar Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome tegen een startprijs van € 45,00. Het is 14 km ver van Amsterdam World Trade Center en u kunt een taxi naar WTC Amsterdam boeken tegen een startprijs van € 40,00.

Het Amsterdam Airport ibis verzorgt een gratis pendeldienst van en naar de luchthaven Schiphol. Het biedt gratis fitness, een Take Away die 24 uur per dag geopend is en er wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd van 04:00 tot 12:00 uur.

De moderne kamers van het ibis Airport zijn voorzien van een flatscreen-tv met satellietzenders. Ze beschikken over een eigen badkamer met gratis zeep en shampoo.

Het hotel beschikt over diverse eetgelegenheden: een internationaal restaurant, een hamburger/sandwichbar en een Grand Café. U kunt ook kiezen voor een ontbijt in het ontbijtrestaurant.

Het ibis Amsterdam Airport ligt dicht bij de snelwegen A9 en A4. Vanaf de luchthaven, op 6 km afstand, rijden er bussen en treinen naar het centraal station van Amsterdam, de Amsterdam RAI en het WTC.

Hotel contact details

Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport

Adres: Schipholweg 181, 1171 PK Badhoevedorp

Website: www.accorhotels.com

Telefoon: 020 502 5100

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code