Hotel Jakarta Amsterdam by WestCord

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Hotel Jakarta Amsterdam

Boek een taxi bij ons van of naar Hotel Jakarta Amsterdam. Hotel Jakarta Amsterdam gelegen in Amsterdam KNSM Eiland heeft 200 kamers. Het ligt op 4 km van de beroemde Dam. Het is 26 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Amsterdam Schiphol Airport boeken tegen een startprijs van € 55,00. Het ligt op 13 km van het Amsterdam RAI-expositiecentrum en u kunt een taxi naar RAI Amsterdam boeken tegen een startprijs van € 40,00. Het is 16 km ver van Amsterdam Zuidas en u kunt een taxi naar Zuidas boeken tegen een startprijs van € 40,00. Het is 13 km ver van Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome en u kunt bij ons een taxi boeken van Hotel Jakarta Amsterdam naar Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome tegen een startprijs van € 45,00. Het ligt op 14 km van Amsterdam World Trade Center en u kunt een taxi naar WTC Amsterdam boeken tegen een startprijs van € 45,00.

Hotel Jakarta Amsterdam is een uniek, duurzaam hotel in Amsterdam aan de rivier het IJ, op de voormalige locatie waar schepen vertrokken naar Jakarta. Hotel Jakarta biedt 200 luxe kamers in Indonesische stijl.

Het boetiekhotel beschikt over kamers van 30 m² met een Indonesische toets. Alle superior kamers hebben een balkon met een panoramisch uitzicht over het IJ aan de ene kant en uitzicht op het centraal station aan de waterkant.

U kunt van het ontbijt, de lunch en het diner genieten in Café Jakarta of van een drankje in de Sky Bar Malabar op de 8e en 9e verdieping. Elke ochtend wordt in de accommodatie een ontbijtbuffet geserveerd, dat bij de prijs is inbegrepen. U kunt ontspannen in het wellnesscentrum en het zwembad met uitzicht op het IJ.

Het hotel ligt op 1,2 km van het centraal station. Het belangrijkste winkelgebied bevindt zich op 1,5 km afstand, en de Dam en het Koninklijk Paleis liggen op een afstand van 2,1 km.

Hotel contact details

Hotel Jakarta Amsterdam by WestCord

Adres: Javakade 766, 1019 SH Amsterdam

Website: www.hoteljakarta.amsterdam

Telefoon: 020 236 0000

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code