Keukenhof Bloemenpark

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Keukenhof

Boek bij ons een taxi van Amsterdam naar bloemenpark Keukenhof. Keukenhof in Amsterdam-Zuidwest is een van de grootste bloementuinen ter wereld. Het is 42 km ver van het centrum en u kunt bij ons een taxi boeken van Keukenhof naar het centrum tegen een startprijs van € 89,00. Het is 22 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Keukenhof boeken tegen een startprijs van € 50,00. Het is 30 km ver van Amsterdam Zuidas en u boekt een taxi bij ons naar Keukenhof vanaf € 59,00. Het is 33 km ver van Amsterdam RAI en u kunt bij ons een taxi boeken van Keukenhof naar Amsterdam RAI tegen een startprijs van € 69,00. Het is 34 km ver van Amsterdam World Trade Center en u boekt een taxi tegen een startprijs van € 69,00. Het is 40 km ver van de Amsterdam Bijlmer Arena en de Ziggo Dome en u kunt bij ons een taxi boeken van Keukenhof naar Arena en de Ziggo Dome vanaf € 75,00.

De Keukenhof is een bloemenpark ten noordwesten van Lisse in Zuid-Holland. Het trekt sinds 2014 jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers vanuit de hele wereld.

Op het 32 hectare grote park worden jaarlijks in het voorjaar (eind maart t/m eind mei) bolgewassen van bedrijven uit de omgeving tentoongesteld.

Er zijn meer dan 7 miljoen krokussen, narcissen, tulpen, hyacinten, lelies en andere bolgewassen te zien. Ook zijn er rondleidingen en is het mogelijk een tochtje te maken met een fluisterboot.

Er zijn vijf verschillende paviljoenen met bloemenshows van snij- en potplanten en er worden bloemschikdemonstraties gegeven. In twee winkels kunnen bloembollen worden gekocht.

Jaarlijks komt langs Lisse het Bloemencorso Bollenstreek dat begint in Noordwijk en eindigt in Haarlem.

Sinds 2010 legt televisietuinman Rob Verlinden jaarlijks een tuin aan in het park.

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code