Keulen Bonn Airport

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam naar Keulen Bonn Airport

Boek een taxi bij ons van of naar Keulen Bonn Airport. Keulen Bonn International Airport centraal gelegen in de regio Keulen Bonn 14.8 km ten zuidoosten van het centrum van Keulen en 16 km ten noordoosten van Bonn. Het is 270 km ver van het centrum van Amsterdam en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf het centrum van Amsterdam naar Keulen Bonn Airport tegen een startprijs van € 339,00. Het is 278 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi boeken naar Keulen Bonn Airport tegen een startprijs van € 345,00. Het is 267 km ver van Amsterdam Noord en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 329,00. Het is 270 km ver van Amsterdam-Zuid en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 335,00. Het ligt 275 km ver van Amsterdam West en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 349,00. Het is 264 km ver van Amsterdam-Oost en u kunt een taxi boeken naar Keulen Bonn Airport tegen een startprijs van € 329,00.

De Luchthaven Keulen-Bonn is een middelgroot modern vliegveld in Keulen. In 2017 waren er ruim 12 miljoen passagiers die gebruikmaakten van de luchthaven en werd er meer dan 838.000 ton vracht vervoerd. De Duitse luchthaven is vernoemd naar Konrad Adenauer en is gelegen in Noordrijn-Westfalen, de dichtstbevolkte deelstaat van Duitsland. Keulen Bonn Airport is populair bij reizigers en tegelijkertijd een belangrijk vrachtknooppunt. Op niveau -1 bevindt zich het treinstation van het vliegveld met vier sporen en directe toegang tot terminals T1B, T1C en T2D.

Keulen Bonn Airport ligt tussen de steden Keulen en Bonn, ten zuidoosten van Keulen en ten noorden van Bonn. Er zijn twee snelwegen tussen Keulen en Bonn (Bundesautobahn A555 en A59). De A59 ligt kort bij het vliegveld, via afrit 34 Flughafen van deze snelweg komt u bij Keulen Bonn Airport terecht.

Luchthaven contact details

Luchthaven Keulen-Bonn

Adres: Kennedystraße, 51147 Köln, Duitsland

Website: www.cologne-bonn-airport.com

Telefoon:+49 2203 40 4001

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code