Liege Airport

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Liege Airport

Boek een taxi bij ons van Amsterdam naar Liege Airport. Liege Airport is een internationale luchthaven op 9,3 km ten westen van Luik. Het is 252 km ver van het centrum van Amsterdam en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf het centrum van Amsterdam naar Liege Airport tegen een startprijs van € 319,00. Het is 253 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar de luchthaven van Luik boeken tegen een startprijs van € 309,00. Het is 254 km ver van Amsterdam Noord en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 309,00. Het is 247 km ver van Amsterdam-Zuid en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 295,00. Het ligt 252 km ver van Amsterdam West en u kunt een taxi boeken tegen een vanafprijs van € 315,00. Het ligt op 248 km van Amsterdam-Oost en u kunt een taxi naar Liege Airport boeken tegen een startprijs van € 305,00.

Liege Airportis een luchthaven 10 km ten westen van de Belgische stad Luik. De luchthaven ligt op het grondgebied van Bierset, een deelgemeente van Grâce-Hollogne.

In België is het de grootste goederenluchthaven, na Zaventem en Charleroi is het de passagiersluchthaven met de meeste passagiersvluchten. De luchthaven is de hub van verschillende vrachtmaatschappijen onder andere van TNT Airways (de gehele vloot van TNT is op Liege Airport gestationeerd) en de Europese hub van El Al Cargo, CAL Cargo Air Lines en Ethiopian Airlines Cargo.

Liege Airport beschikt over een brasserie en een restaurant in het publieksgedeelte van de passagiersterminal. Om een hapje te eten voordat je vertrekt. Om met een zakenpartner af te spreken. Of om van het unieke uitzicht op de start- en landingsbanen te genieten.

De informatiekiosk staat in het publieksgedeelte in het midden van de terminal. Hierop worden berichten verspreid om je stapsgewijs naar je vliegtuig te leiden, vanaf je aankomst op de luchthaven via de veiligheidscontrole tot het wachten in de vertrekhal.

Airport contact details

Liege Airport

Address: Rue de l’Aéroport, 4460 Grâce-Hollogne, België

Website: www.liegeairport.com

Telephone: +32 4 234 84 11

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code