Luxemburg Airport

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Luxemburg Airport

Boek een taxi bij ons van of naar Luxemburg Airport. De internationale luchthaven van Luxemburg ligt op 6 km ten oosten van de stad Luxemburg, Luxemburg. Het is 420 km ver van het centrum van Amsterdam en u kunt bij ons een taxi boeken van het centrum van Amsterdam naar Luxemburg Airport tegen een startprijs van € 515,00. Het is 228 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Luxemburg Airport boeken tegen een startprijs van € 499,00. Het is 424 km ver van Amsterdam Noord en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 509,00. Het is 417 km ver van Amsterdam-Zuid en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 499,00. Het is 423 km ver van Amsterdam West en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 509,00. Het is 418 km ver van Amsterdam Oost en u kunt een taxi naar Luxemburg Airport boeken tegen een startprijs van € 499,00.

De enige internationale luchthaven van het land is Luxemburg Airport, niet ver van de hoofdstad, waar u niet alleen als reiziger terecht kunt voor vluchten naar talloze Europese bestemmingen, maar ook een unieke winkelervaring op kunt doen.

Het luchthavengebouw van Luxemburg verwelkomt 13 luchtvaartmaatschappijen die samen 24 landen en 67 luchthavens bedienen met gemiddeld meer dan 800 vluchten per week.

6 km ten oosten van de stad Luxemburg vindt u de enige internationale luchthaven die het land rijk is: Luxemburg Airport. De officiële naam is Luxemburg-Findel. De luchthaven van Luxemburg ligt net buiten de stad, op slechts 7 kilometer van het centrum. Normaal gesproken bent u met de auto niet langer dan 15 minuten onderweg.

Luchthaven contact details

Luchthaven Luxemburg-Findel

Adres: Rue de Trèves, 2632 Findel, Luxemburg

Website: www.lux-airport.lu

Telefoon: +352 24 640

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code