Münster Osnabrück Airport

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam naar Münster Osnabrück Airport

Boek een taxi bij ons van of naar Münster Osnabrück Airport. Münster Osnabrück Internationale luchthaven gevestigd in de buurt van Greven, 25 km ten noorden van Münster en 35 km ten zuiden van Osnabrück. Het is 235 km ver van het centrum van Amsterdam en u kunt bij ons een taxi boeken van het centrum van Amsterdam naar Münster Osnabrück Airport tegen een startprijs van € 299,00. Het is 245 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi boeken naar Münster Osnabrück Airport tegen een startprijs van € 305,00. Het is 235 km ver van Amsterdam Noord en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 295,00. Het ligt 236 km ver van Amsterdam-Zuid en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 295,00. Het is 242 km ver van Amsterdam West en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 299,00. Het is 231 km ver van Amsterdam-Oost en u kunt een taxi naar Münster Osnabrück Airport boeken tegen een startprijs van € 289,00.

Luchthaven Münster/Osnabrück is naar grootte de zestiende luchthaven in Duitsland. Het vliegveld ligt ongeveer 28 km ten noorden van de stad Münster, Noordrijn-Westfalen, en 35 km ten zuiden van Osnabrück, Nedersaksen. De luchthaven zelf ligt in de gemeente Greven, zowat op de grens tussen de beide deelstaten.

De luchthaven is altijd geopend en heeft dagelijks 35 starts en landingen. Er worden 52 bestemmingen door 17 luchtvaartmaatschappijen aangeboden, voornamelijk in Europa en in mindere mate bestemmingen in Afrika. De populairste bestemming is Antalya.

Münster Osnabrück Airport bestaat uit twee terminals, te weten Terminal 1 (Ankunft) en Terminal 2 (Abflug).

De luchthaven FMO stelt zijn passagiers en bezoekers kosteloos en onbegrensd WLAN ter beschikking. In de terminal alsmede bij de gate kunt u zich met een paar clicks inloggen. Voor de toegang tot WLAN is geen wachtwoord nodig.

Luchthaven contact details

Flughafen Münster-Osnabrück

Adres: Airportallee 1, 48268 Greven, Duitsland

Website: www.fmo.de

Telefoon: +49 2571 943360

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code