Nhow Amsterdam RAI

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Nhow Amsterdam RAI

Boek een taxi bij ons van of naar Nhow Amsterdam RAI Hotel. Nhow Amsterdam RAI in Amsterdam-Zuid is het grootste hotel van de Benelux. Het ligt op loopafstand van het Amsterdam RAI. Het is 7 km ver van het centrum en u kunt bij ons een taxi boeken van Nhow Amsterdam RAI naar het centrum tegen een startprijs van € 40,00. Het is 14 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Amsterdam Schiphol Airport boeken voor tegen startprijs van € 38,00. Het ligt op loopafstand van Amsterdam Zuidas. Het is 9 km ver van Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome en u kunt bij ons een taxi boeken van Nhow Amsterdam RAI naar Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome tegen een startprijs van € 35,00. Het ligt op loopafstand van het Amsterdam World Trade Center.

Het Nhow Amsterdam RAI wordt een viersterrenhotel met bijzondere faciliteiten. Het verrijst in de driehoek tussen de RAI, de A10 en de Europaboulevard. Met 650 kamers komt hier het grootste hotel van de Benelux.

Met het wereldwijd vermaarde architectenbureau OMA als ontwerper krijgt Zuidas er opnieuw een icoon bij. Inspiratie deden de ontwerpers op bij RAI zelf: het Signaal, de reclamezuil die sinds de opening van de Europahal in 1961 voor het complex staat. Zowel de hal als de zuil is een rijksmonument. Hotel Nhow Amsterdam RAI bouwt voort op het Signaal, met zijn bijzondere stapeling van driehoekige elementen.

Nhow Amsterdam RAI wordt meer dan een hotel. Op de bovenste twee verdiepingen, op 91 meter hoogte, bevindt zich ‘On Air’. On Air bestaat onder meer uit een restaurant, een lounge, een conferentieruimte en een multimediastudio. On Air is toegankelijk voor hotelgasten en bezoekers.

Het hotel richt zich op zowel zakelijke gasten, beursgasten als de Amsterdamse toerist. Het inrichtingsthema van de lobby en hotelkamers is vormgegeven door het gebouw te zien als windroos, waarbij de punten van het gebouw naar een land of regio wijzen. De 650 kamers zullen thema’s krijgen als Schots, Scandinavisch, Verre-Oosters, Afrikaans en Zuid-Amerikaans.

Hotel contact details

Nhow Amsterdam RAI Hotel

Adres: Europaboulevard 2b, 1078 RV Amsterdam

Website: www.nhow-hotels.com

Telefoon: 020 701 8042

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code