Parijs Charles de Gaulle Airport

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Parijs Airport

Boek een taxi bij ons van of naar Parijs Airport. Parijs Charles de Gaulle Airport ligt in delen van verschillende gemeenten op 25 km ten noordoosten van Parijs, Frankrijk. Het is 483 km ver van het centrum van Amsterdam en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf het centrum van Amsterdam naar Parijs Airport tegen een startprijs van € 579,00. Het is 483 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Parijs Airport boeken tegen een startprijs van € 572,00. Het is 486 km ver van Amsterdam Noord en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 575,00. Het is 478 km ver van Amsterdam-Zuid en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 565,00. Het is 484 km ver van Amsterdam West en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 579,00. Het is 480 km ver van Amsterdam-Oost en u kunt een taxi naar de luchthaven van Parijs boeken tegen een startprijs van € 569,00.

De internationale luchthaven Parijs-Charles de Gaulle (CDG) , die ook als Roissy of simpelweg Charles de Gaulle bekendstaat, is een van de belangrijkste luchthavens van Europa en de belangrijkste internationale luchthaven van Frankrijk. De luchthaven is genoemd naar Charles de Gaulle en is onderdeel van het beursgenoteerde Aéroports de Paris.

De luchthaven ligt ongeveer 25 kilometer ten noordoosten van Parijs, dicht bij Roissy. Met de RER en TGV wordt het centrum van Parijs in 45 minuten bereikt, Disneyland Resort Paris in 10 minuten en Rijsel en Brussel in een uur. De luchthaven heeft drie terminals en vervoert meer dan 200.000 passagiers en 6000 ton vracht per dag.

Het vliegveld telt vier start- en landingsbanen en drie terminals. In 2024 wordt Terminal 4 geopend ten noorden van Terminal 2.

Luchthaven contact details

Luchthaven Parijs-Charles de Gaulle

Adres: 95700 Roissy-en-France, Frankrijk

Website: www.parisaeroport.fr

Telefoon: +33 1 70 36 39 50

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code