Amsterdam Passenger Terminal

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Passenger Terminal

Boek een taxi bij ons van of naar Amsterdam Passenger Terminal. Amsterdam Passenger Terminal in het centrum van Amsterdam is een cruiseterminal in Amsterdam. Het ligt op loopafstand van het centraal station van Amsterdam. Het is 26 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Amsterdam Schiphol Airport boeken tegen een startprijs van € 57,-. Het is 16 km ver van Amsterdam Zuidas en u kunt een taxi naar Zuidas boeken tegen een startprijs van € 43,-. Het is 13 km ver van Amsterdam RAI en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf de Amsterdam Passenger Terminal naar Amsterdam RAI tegen een startprijs van € 44,-. Het is 14 km ver van Amsterdam World Trade Center en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf Amsterdam Passenger Terminal naar Amsterdam WTC tegen een startprijs van € 44,-. Het is 13 km ver van Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf Amsterdam Passenger Terminal naar Arena en Ziggo Dome vanaf € 44,-.

De Passenger Terminal Amsterdam (PTA) aan de Piet Heinkade is in 2000 in gebruik genomen als aanlegplaats voor cruiseschepen. Voordien was er een kleinere passagiersterminal. Het opvallende gebouw aan het IJ is grotendeels van glas en heeft de vorm van een grote golf. De passagiershal wordt regelmatig verhuurd voor beurzen en evenementen. Naast het gebouw van de PTA liggen het Muziekgebouw aan ‘t IJ en het Mövenpick Hotel Amsterdam.

De Passenger Terminal Amsterdam is eigendom van de Haven Amsterdam. De kadelengte bedraagt 600 meter, zodat ook de grootste schepen kunnen afmeren. Jaarlijks leggen er zo’n honderd cruiseschepen aan en voorts nog enkele honderden schepen voor Rijncruises. De PTA is voorzien van een installatie om stroom te leveren aan cruiseschepen (“on-shore power supply”), waardoor deze hun zeer vervuilende dieselgeneratoren niet hoeven te gebruiken.

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code