Hotel Pulitzer Amsterdam

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Hotel Pulitzer Amsterdam

Boek een taxi bij ons van of naar Hotel Pulitzer Amsterdam. Hotel Pulitzer Amsterdam ligt in het centrum van Amsterdam en heeft 225 kamers. Het ligt op 700 meter van de beroemde Dam. Het is 17 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Amsterdam Schiphol Airport boeken tegen een startprijs van € 55,00. Het ligt op 6 km van het Amsterdam RAI en u kunt een taxi naar RAI Amsterdam boeken tegen een startprijs van € 40,00. Het ligt op 10 km van Amsterdam Zuidas en u kunt een taxi naar Zuidas boeken tegen een startprijs van € 40,00. Het is 11 km ver van Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome en u kunt bij ons een taxi boeken van Hotel Pulitzer naar Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome tegen een startprijs van € 55,00. Het ligt op 5 km van Amsterdam World Trade Center en u kunt een taxi naar WTC Amsterdam boeken tegen een startprijs van € 40,00.

Het onlangs gerestaureerde luxe hotel Pulitzer Amsterdam is gevestigd in 25 onderling verbonden 17e- en 18e-eeuwse grachtenpanden aan de Prinsengracht en de Keizersgracht. Tijdens uw verblijf kunt u een boottocht maken en gratis WiFi is aanwezig.

In het hotel worden in 225 unieke kamers en buitengewone suites traditioneel en modern Nederlands design gecombineerd. In de kamer zijn toiletartikelen van Le Labo, een vintage telefoon en een fietsreparatieset aanwezig. In 2016 is een complete renovatie voltooid.

Het nieuwe Jansz. is een beter restaurant waar de hele dag door gerechten worden geserveerd die zijn bereid met de beste ingrediënten. U kunt moderne en klassieke gerechten met een Nederlands tintje bestellen. In lobby en tuincafé Pause kunt u bijkomen terwijl u uitkijkt op de tuin. De Pulitzer’s Bar is ook opnieuw ingericht en schenkt cocktails in een chique, intieme ambiance.

Beroemde bezienswaardigheden als het Anne Frank Huis, de Dam en de Jordaan liggen alle op minder dan 15 minuten lopen. De tramhalte Westermarkt ligt op 200 meter afstand. Daarvandaan zijn de rest van de stad en het centraal station gemakkelijk bereikbaar.

Hotel contact details

Pulitzer Amsterdam

Adres: Prinsengracht 323, 1016 GZ Amsterdam

Website: www.pulitzeramsterdam.com

Telefoon: 020 523 5235

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code