Radisson Blu Schiphol

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Radisson Blu Schiphol

Boek een taxi bij ons van of naar Radisson Blu Schiphol. Radisson Blu Schiphol Airport ligt in het zuidwesten van Amsterdam, dichtbij Schiphol. Het is 28 km ver van de beroemde Dam en u kunt bij ons een taxi boeken van Radisson Blu Schiphol naar Dam Square tegen een startprijs van € 70,00. Het is 8 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Amsterdam Schiphol Airport boeken tegen een startprijs van € 30,00. Het is 20 km ver van het Amsterdam RAI en u kunt een taxi naar RAI Amsterdam boeken tegen een startprijs van € 45,00. Het is 17 km ver van Amsterdam Zuidas en u kunt een taxi naar Zuidas boeken tegen een startprijs van € 35,00. Het is 26 km ver van Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome en u kunt bij ons een taxi boeken van Radisson Blu Schiphol naar Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome tegen een startprijs van € 55,00. Het is 20 km ver van Amsterdam World Trade Center en u kunt een taxi naar WTC Amsterdam boeken tegen een startprijs van € 45,00.

Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport ligt op het groene bedrijvenpark Schiphol-Rijk en slechts 15 minuten rijden van de luchthaven Schiphol. De accommodatie biedt 24 uur per dag een gratis pendeldienst van en naar de luchthaven Schiphol.

De ruime kamers zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten en er is gratis breedband-WiFi beschikbaar in het hele hotel.

Restaurant Talavera verzorgt elke ochtend een ontbijt en in restaurant OTIUM kunt u genieten van lichte, gezonde maaltijden. De OTIUM Lounge biedt koude dranken en lichte snacks in een rustgevende sfeer. Er is 24 uur per dag roomservice beschikbaar.

Tegen een toeslag kunt u gebruikmaken van privéparkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer reist u in 45 minuten naar het stadscentrum van Amsterdam, het RAI-congrescentrum en de Amsterdamse WTC. Het dichtstbijzijnde vliegveld is de internationale luchthaven Schiphol, op 20 minuten rijden van Radisson Blu.

Hotel contact details

Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Schiphol

Adres: Boeing Avenue 2, 1119 PB Schiphol-Rijk

Website: www.radissonhotels.com

Telefoon: 020 655 3131

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code