Amsterdam RAI Station

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam RAI Station

Boek een Taxi bij ons van of naar RAI Amsterdam. RAI Amsterdam in Amsterdam-Zuid is een congres- en expositiecentrum. Het is 7 km ver van het centrum en u kunt bij ons een taxi boeken van RAI Amsterdam naar het centrum tegen een startprijs van € 40,-. Het is 14 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Amsterdam Schiphol Airport boeken vanaf € 38,-. Het ligt op loopafstand van Amsterdam Zuidas. Het is 9 km ver van Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome en u kunt bij ons een taxi boeken van RAI Amsterdam naar Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome tegen een startprijs van € 35,00. Het ligt op loopafstand van het Amsterdam World Trade Center.

RAI Amsterdam (Rijwiel- en Automobiel-Industrie) is een evenementen-, congres- en beurscomplex in Amsterdam-Zuid. Elk jaar worden er in RAI Amsterdam ruim 50 internationale congressen en 70 beurzen gehouden. De RAI heeft een totale oppervlakte van 112.200 m² en is voorzien van 70 congres- en vergaderzalen. Het complex telt 12 hallen. De grootste evenementenhal biedt plaats aan 12.900 zitplaatsen. Jaarlijks worden er rond de 500 evenementen georganiseerd in het RAI-complex. In totaal komen er elk jaar ongeveer anderhalf miljoen bezoekers.

Het complex ligt bij de zuidelijke Ringweg van Amsterdam (A10) en ligt naast een trein- en metrostation, station Amsterdam RAI. De RAI is voorts bereikbaar met tramlijn 4 en buslijn 62. In 2018 werd metrostation Europaplein als onderdeel van de Noord/Zuidlijn geopend.

RAI Amsterdam heeft een eigen cateringbedrijf. Over het jaar 2015 bedroeg de omzet van de organisatie ongeveer 125 miljoen euro.

In de driehoek tussen RAI, Europaboulevard en snelweg A10 wordt een nieuw hotel gebouwd in opdracht van de RAI; Nhow Amsterdam RAI. Het markante hotel is naar verwachting in 2019 klaar en wordt met ongeveer 650 kamers het grootste hotel van de Benelux.

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code