Rotterdam The Hague Airport

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Rotterdam Airport

Boek een taxi bij ons van of naar Rotterdam The Hague Airport. Rotterdam The Hague Airport ligt 5,6 km ten noordwesten van Rotterdam. Het is 78 km ver van het centrum van Amsterdam en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf het centrum van Amsterdam naar Rotterdam The Hague Airport tegen een startprijs van € 129,00. Het ligt op 57 km van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi boeken naar Rotterdam The Hague Airport tegen een startprijs van € 89,00. Het is 84 km ver van Amsterdam Noord en u kunt een taxi boeken tegen een vanafprijs van € 119,00. Het is 66 km ver van Amsterdam-Zuid en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 99,00. Het is 69 km ver van Amsterdam West en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 109,00. Het is 75 km ver van Amsterdam-Oost en u kunt een taxi boeken naar Rotterdam The Hague Airport tegen een startprijs van € 115,00.

Rotterdam The Hague Airport, voorheen Rotterdam Airport en bij de aanleg in 1956 Vliegveld Zestienhoven genoemd, is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland, gemeten naar het aantal reizigers. Het vliegveld ligt in de Zestienhovensepolder, net ten noorden van Rotterdam. De luchthaven is eigendom van de Schiphol Group, met als aandeelhouders de Staat der Nederlanden, en de gemeenten Amsterdam en Rotterdam. In 2010 passeerden ruim 1 miljoen passagiers de luchthaven, een stijging ten opzichte van het jaar ervoor.

De luchthaven heeft één start- en landingsbaan, die afhankelijk van de windrichting in noordoostelijke en zuidwestelijke richting kan worden gebruikt. Er zijn geen aviobruggen, er wordt gebruikgemaakt van vliegtuigtrappen. Afhankelijk van de afstand tussen vliegtuig en terminal lopen de passagiers naar het vliegtuig of worden ze met een bus gebracht.

Airport contact details

Rotterdam The Hague Airport

Adres: Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP Rotterdam

Website: www.rotterdamthehagueairport.nl

Telefoon: 010 446 3444

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code