Station Amsterdam Holendrecht

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Station Amsterdam Holendrecht

Boek een Taxi bij ons van of naar station Amsterdam Holendrecht. Station Amsterdam Holendrecht in Amsterdam-Zuidoost is een van de treinstations in Amsterdam. Het is 22 km ver van het centrum van Amsterdam en u kunt bij ons vanaf € 49,- een taxi boeken naar het centrum . Het is 22 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf Amsterdam Holendrecht Station naar Amsterdam Schiphol Airport tegen een startprijs van € 49,-. Het is 3 km ver van de Amsterdam Bijlmer Arena en de Ziggo Dome. Het is 12 km ver van Amsterdam Zuidas en u kunt bij ons een taxi boeken naar Amsterdam Zuidas tegen een startprijs van € 30,-. Het is 9 km ver van Amsterdam RAI en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf station Amsterdam Holendrecht naar Amsterdam RAI vanaf € 29,-. Het is 10 km ver van Amsterdam World Trade Center en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf station Amsterdam Holendrecht naar WTC Amsterdam tegen een startprijs van € 34,00.

Station Amsterdam Holendrecht is een station van de Amsterdamse metro in het stadsdeel Amsterdam-Zuidoost en tevens een station aan de spoorlijn Amsterdam Centraal – Utrecht Centraal, die parallel loopt aan de metrolijn. Het station ligt tussen de wijk Holendrecht en het Academisch Medisch Centrum (AMC), waarmee het door middel van een overdekte wandelpromenade verbonden is. Bij station Holendrecht bevindt zich tevens een busstation voor zowel stads- als streekbussen.

De naam Holendrecht verwijst naar de wijk Holendrecht, die haar naam weer ontleent aan het gelijknamige riviertje op de grens van de provincies Noord-Holland en Utrecht.

Het is een station met poortjes. De trein en de metro hebben ieder hun eigen OV-chipkaartgebied.

Het bovengrondse metrostation opende op 14 oktober 1977 als zuidelijk eindpunt van de Holendrechtlijn 54; in 1982 werd deze lijn doorgetrokken naar het huidige eindstation Gein. Sinds 28 mei 1997 wordt station Holendrecht ook bediend door Ringlijn 50, die hier zijn tracé met lijn 54 deelt.

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code