Station Amsterdam Sience Park

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Station Amsterdam Sience Park

Boek een Taxi bij ons van of naar station Amsterdam Science Park. Amsterdam Science Park Station in Amsterdam Oost is een van de treinstations in Amsterdam. Het is 7 km ver van het centrum van Amsterdam en u kunt bij ons een taxi vanaf Science Park Station naar het centrum boeken tegen een startprijs van € 39,-. Het is 20 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt bij ons een taxi boeken naar Amsterdam Schiphol Airport vanaf € 45,-. Het is 7 km ver van Amsterdam Bijlmer Arena en Ziggo Dome en u kunt een taxi boeken naar Arena of Ziggo Dome tegen een startprijs van € 35,-. Het is 11 km ver van Amsterdam Zuidas en u kunt bij ons een taxi boeken naar Amsterdam Zuidas tegen een startprijs van € 30,-. Het is 8 km ver van Amsterdam RAI en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf Amsterdam Science Park Station naar Amsterdam RAI vanaf € 30,-. Het is 9 km ver van Amsterdam World Trade Center en u kunt bij ons een taxi vanaf Amsterdam Science Park Station naar WTC Amsterdam boeken tegen een startprijs van € 34,-.

Station Amsterdam Science Park is een spoorwegstation tussen station Amsterdam Muiderpoort en station Diemen dat gerealiseerd is om het (deels nog te bouwen) Science Park Amsterdam en de bestaande woningbouw in de Amsterdamse wijk Watergraafsmeer te ontsluiten.

Door vertragingen met betrekking tot de bouw van het Science Park was er in 2005 nog onduidelijkheid over de bouw van het station. In 2006 besloten de Nederlandse Spoorwegen het station op te nemen in hun planning voor de periode 2007 – 2012, en in juni 2009 werd begonnen met de aanleg. Op 13 december 2009 heeft de toenmalig Amsterdamse burgemeester Job Cohen het station officieel geopend. Dit is op de eerste dag van dienstregeling 2010.

Amsterdam Science Park ligt in het oostelijk deel van Amsterdam (Watergraafsmeer). Het is een gebied van 70 hectare met als belangrijkste functie het huisvesten van voorzieningen voor natuurwetenschappelijk onderzoek, exacte wetenschap, ICT en biologie. Het gebied wordt ontwikkeld tot internationaal kenniscomplex, waar samenwerking tussen wetenschappelijk onderwijs, onderzoek en kennisintensieve bedrijvigheid gestimuleerd wordt.

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code