Weeze Airport

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Amsterdam Weeze Airport

Boek een taxi bij ons van of naar Weeze Airport. Weeze International Airport ligt op 3,7 km ten zuidwesten van Weeze, is een kleine internationale luchthaven in de regio Niederrhein. Het is 170 km ver van het centrum Amsterdam en u kunt bij ons een taxi boeken vanaf Amsterdam centrum naar Weeze Airport tegen een startprijs van € 229,00. Het is 170 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt een taxi naar Weeze Airport boeken tegen een startprijs van € 229,00. Het is 170 km ver van Amsterdam Noord en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 219,00. Het is 163 km ver van Amsterdam-Zuid en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 219,00. Het is 225 km ver van Amsterdam West en u kunt een taxi boeken tegen een startprijs van € 229,00. Het ligt 215 km ver van Amsterdam-Oost en u kunt een taxi naar Weeze Airport boeken tegen een startprijs van € 219,00.

Airport Weeze is een vliegveld in Duitsland in Weeze (nabij Goch), net over de grens bij het Noord-Limburgse Bergen en via de snelweg (A73-A77-A57) 33 km ten zuidoosten van Nijmegen en 26 km ten noorden van Venlo. Het is populair geworden onder Nederlanders buiten de directe regio omdat er in Duitsland minder hoge belastingen worden geheven, en er voornamelijk budgetmaatschappijen vanaf vliegen. De tijdelijk ingestelde vliegtaks leverde in 2008 300% meer Nederlanders op voor het vliegveld. Gedurende geruime tijd bestond een rechtszaak over de exploitatievergunning van het vliegveld, zie hieronder. Een gedeelte van het vliegveld is elk jaar het toneel dancefestivals Q-Base en Parookaville.

Weeze Airport heeft een grote en moderne terminal. De check-in desks, veiligheidscontrole en aankomsthal vindt u op de begane grond van het luchthavengebouw. Weeze Airport heeft 11 boarding gates, 1 t/m 3 worden gebruikt voor vluchten naar niet-Schengen landen.

Luchthaven contact details

Luchthaven Weeze

Adres: Flughafen-Ring 1, 47652 Weeze, Duitsland

Website: www.airport-weeze.com

Telefoon: +49 2837 666111

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code