Over Ons

Ons team is professioneel en ervaren.

We zijn gespecialiseerd in exclusieve transfers

Europcab is ontwikkeld door een energiek en professioneel team. Ons team heeft sinds 2007 ruime ervaring opgedaan in de taxibranche. Ons hoofddoel was altijd om onze diensten aan te passen aan de wensen en eisen van onze klanten. We hebben ons altijd gericht op de kwaliteit van onze diensten en niet alleen op de prijs, zodat we een onderscheidende positie in de markt kunnen bereiken.

Onze diensten zijn niet de goedkoopste op de markt als u alleen naar de prijs kijkt, maar we streven ernaar om de beste in prijs-kwaliteit categorie te zijn. Het is voor ons ook belangrijk dat onze diensten betaalbaar moeten zijn voor iedereen, maar niet ten koste van de kwaliteit van de dienstverlening. Dat was een grote uitdaging voor ons, dus we besloten om verschillende soorten transfers in verschillende prijsklassen aan te bieden. Dit leek ons een redelijke en eerlijke optie voor onze klanten. Ze hebben de mogelijkheid om te kiezen op welk kwaliteitsniveau ze gebruik willen maken van onze diensten.

We houden zich aan niet-prijsconcurrentie strategie omdat we het beste willen voor onze klanten. In deze concurrentie strategie is het van belang dat men creatief en innovatief moet zijn en de kwaliteit van je diensten continu moet verbeteren om je concurrenten een stap voor te zijn. Daar zijn we op de hoogte van en we zijn er op voorbereid. Klantrelatie moet goed onderhouden worden en hun suggesties, wensen, eisen, beoordelingen en klachten moeten serieus worden genomen. Uiteindelijk draait het allemaal om de klanten en hun samenwerking is de belangrijkste aspect om een goed positie op de markt te kunnen hebben.

Ons team heeft deze zaak zeer serieus genomen en hierdoor worden onze diensten voortdurend optimaliseert en aangepast aan de markt omstandigheden. Onze klanten werken hier ook aan mee ook middels hun ideeën, opmerkingen en suggesties. We waarderen hun samenwerking opmerkelijk. Als onze klanten tevreden zijn met onze diensten, dan zijn we dat ook.

Onze chauffeurs en onze auto’s zijn voornamelijk het beeld van ons bedrijf, omdat ze uiteindelijk het meest van onze diensten leveren en ze zijn het gezicht en aanspreekpunt van ons bedrijf. Ze worden kwalitatief en op hoog niveau opgeleid en getraind. Ze hebben een geldige taxichauffeurs vergunning en de benodigde diploma’s. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Ze kunnen zowel de taal Nederlands als Engels spreken.

Ons wagenpark is samengesteld uit de nieuwste modellen van Mercedes Benz en Tesla. Onze voertuigen worden dagelijks gereinigd en onderhouden volgens de aanbevelingen van de dealer. Voertuigen zijn comfortabel, luxueus en uitgerust met de nieuwste Gps-systemen. We dragen ons steentje bij aan het milieu door zoveel mogelijk elektrisch te rijden. We doen ons uiterst best in samenwerking met onze klanten onze diensten zoveel mogelijk en indien technologisch haalbaar middels onze elektrisch wagenpark te leveren.

tot uw dienst

365
DAGEN PER JAAR
7
DAGEN PER WEEK
24
UUR PER DAG

ALLEEN GEKWALIFICEERDE CHAUFFEURS

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en beschikken over een geldige taxichauffeurs vergunning en de benodigde diploma’s. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Ze kunnen zowel Nederlands als Engels spreken.

Boek nu
We bieden vervoer aan

bedrijven

We bieden diensten die speciaal zijn aangepast aan de eisen en wensen van zowel kleine als grote bedrijven en organisaties. We hebben de mogelijkheid om aan hun eisen te voldoen in elk aspect met onze beste prijs-kwaliteitverhouding diensten. Onze klantenbestand bestaat voornamelijk uit bedrijven en organisaties. We hebben de ervaring en de kennis om aan u als een bedrijf en organisatie zijnde diensten aan te bieden die ook aan uw eisen en wensen voldoen.

We bieden vervoer aan

particulieren

We hebben diensten beschikbaar speciaal afgestemd op de wensen en eisen van particulieren. Of het nu gaat om luchthavenvervoer, bruiloft, uitgaan, evenement / concert, medisch of welke vervoer dan ook, we weten wat onze klanten van ons verwachten vanwege onze jarenlange ervaring.

We zijn gespecialiseerd in

Luchthavenvervoer

De meeste ritopdrachten zijn van en naar de luchthavens, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Of u nu voor zakelijke of vakantie -doeleinden vliegt, we weten hoe belangrijk het is om daar op tijd te zijn. Om onnodige stress te voorkomen, zowel voor onze klanten als voor de chauffeurs, nemen we deze kwestie zeer serieus en we doen er alles aan om op tijd te zijn.

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Onze Vervoerssoorten

Scan de code