Den Helder Airport

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Den Helder Heliport

Boek een taxi bij ons van of naar Den Helder Airport. Den Helder Airport is een heliport 5,4 km ten zuiden van Den Helder. Het is 80 km ver van Amsterdam Schiphol Airport en u kunt bij ons een taxi boeken van Amsterdam Schiphol naar Den Helder Heliport tegen een startprijs van € 133,-. Het is 132 km ver van Rotterdam The Hague Airport en u kunt een taxi naar Den Helder Heliport boeken tegen een startprijs van € 196,-. Het is 197 km ver van Eindhoven Airport en u kunt bij ons een taxi boeken van Eindhoven Airport naar Den Helder Heliport tegen een startprijs van € 266,-. Het is 300 km ver van Dusseldorf Airport en u kunt bij ons een taxi boeken van Dusseldorf Airport naar Den Helder Heliport tegen een startprijs van € 365,-.

Den Helder Airport heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een van de grootste offshore helihavens van Noordwest-Europa. Dagelijks vervoeren helikopters offshore werkers naar en van offshore energie installaties op het Continentaal Plat. Dit dankzij haar ideale ligging ten opzichte van de primaire wind, olie- en gasvelden die centraal en in zuidelijke delen van de Noordzee zijn gelegen. Maar ook door de korte verbinding met Schiphol.

Door de jaren heen is het aantal vliegbewegingen gestegen naar ruim 22.000 per jaar.

De laatste jaren passeren gemiddeld 140.000 passagiers per jaar de balies van Den Helder Airport. Dit betreft met name mensen die op de platformen in de Nederlandse sector van de Noordzee werken.

Op Den Helder Airport zijn dertig bedrijven gevestigd, waaronder 4 helikoptermaatschappijen. Deze bedrijven bieden gezamenlijk 500 directe arbeidsplaatsen. Den Helder Airport is een belangrijke economische motor voor de regio en biedt indirect werkgelegenheid voor offshore gerelateerde bedrijven, havenbedrijven en toeleveranciers.

Den Helder Airport heeft de ambitie het aantal directe arbeidsplaatsen de komende jaren te verdubbelen. Den Helder vormt de hoofdstad van de Noordzee, het centrum van de offshore. De luchthaven vormt een belangrijke schakel in die toekomst en zal zich daarop verder ontwikkelen.

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code